Saobraćajna nesreća u Ubu: Kristijan izazvao saobraćajku, pa peške pobegao

Do saobraćajke je došlo na državnom putu Ub-Obrenovac, kada je Kristijan Radosavljević koji se kretao ka Ubu, prešao u suprotnu traku i udario u vozilo "honda“

  • 4

Kristijan Radosavljević (22) iz Uba uhapšen je jer je izazvao saobraćajnu nezgodu, u kojoj je jedna osoba teško povređena, a nakon toga je ostavio auto i peške pobegao sa lica mesta.

Scena iz horor filma: Uzeo nož i sve dok joj nije presudio, nije se smirio

Užas kod Uba: Pretukao čoveka na smrt, pa pokušao da pobegne iz zemlje

Kako saznaje Telegraf. rs, do saobraćajke je došlo na državnom putu Ub-Obrenovac, u Ulici Svete Popovića, kada je vozač Radosavljević koji se kretao ka Ubu, iz neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu traku i udario u vozilo "honda“, koje se kretalo ka Obrenovcu.

U ovoj nesreći teško je povređena Biljana R. (25) iz Uba, koja je bila za volanom "honde“, dok je vozač koji je izazvao udes, ostavio svoj automobil i peške pobegao sa lica mesta.

Printskrin: MUP Srbije Printskrin: MUP Srbije

Kako saznajemo, vrlo brzo su mu lisice na ruke stavili ubski policajci i njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, a nakon toga će biti predat tužiocu.

Uhapšeni Radosavljević je rođen u Milanu, a ima prijavljeno prebivalište u Ubu. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, kao i krivična prijava zbog neukazivanja pomoći povređenom licu u saobraćajnoj nezgodi.

Daljinac baner

(S. S. / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djordje

    12. jun 2017 | 10:33

    Nanogica i godinu dana kucnog pritvora! Maksimum u Srbiji? Za kriminalce.

  • Maća

    12. jun 2017 | 11:23

    Чудо за мамине и татине синове........

  • Bane

    12. jun 2017 | 15:41

    Ja pomislio Onaj Kristijan pa mi doslo zao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA