≫ 

Jezivi detalji curenja gasa u Aleksincu: Namerno presekao gasovodnu mrežu i otrovao decu (FOTO)

Gasovod je bio presečen na dva mesta i iscurila je značajna količina gasa

  • 1

Šest osoba, od kojih četvoro dece starosti 15 i 16 godina iz Aleksinca, otrovano je plinom koji je iscurio iz gasovodne mreže u tom gradu, a prema prvm informacijama, gasovodna mreža je namerno presečena na dva mesta.

Užas u Aleksincu: Šestoro otrovano gasom, među njima četvoro dece

- N. N. lice namerno je na dva mesta preseklo gasovodnu mrežu u Ulici Karađorđa Petrovića rekao je za ''Novosti'' zamenik osnovovnog javnog tužioca u Aleksincu Ivan Mitrović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

– Radi se o već otkopanom vodu gasovoda na kojem je radilo preduzeće Jugorosgas. Gasovod je bio presečen na dva mesta i iscurila je značajna količina gasa. Policija je uradila uviđaj. Zaustavljeno je curenje gasa veoma brzo i nema opasnosti za građane. Uskoro će gasovod biti ponovo zatrpan - dodao je on.

Četvoro dece primljeno je na Kliničku za dečje interne Kliničkog centra u Nišu u Nišu bolesti pod sumnjom da su se otrovali plinom. Dvoje odraslih je nakon pregleda u ambulanti klinike za endokrinologiju pušteno na kućno lečenje.

Dva dečaka i dve devojčice, primljeni su noćas pod sumnjom na trovanje gasom. Oni su se žalili na glavobolje i osećaj gušenja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema nalazu dežurnih lekara nisu bili životno ugroženi.

- Pratimo njihovo stanje i na jutrošnjoj kontroli svi fiziološki parametri pacijenata bili su uredni - kaže dr Gordana Kostić sa Dečje interne klinike u Nišu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pokomstandardurade

    12. jun 2017 | 14:10

    ti stručnajci sto ostave neobezbedjena pristup imaju plate kao drugi za godinu dana.I bice nikom nista mesto da plate globu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA