≫ 

Policajac koji je ranio dete pušten da se brani sa slobode pošto je izgovorio ove reči na saslušanju

Kelebuda je pred tužiocem izjavio da se kaje zbog svog nepromišljenog poteza te da nije imao nameru da ikome učini nažao

  • 20

Policajac Goran Kelebuda pušten je da se brani sa slobode nakon što je juče saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu zbog sumnje da je pucao iz pištolja na svojoj svadbi u Sremskoj Kamenici i tom prilikom ranio desetogodišnju devojčicu S. Z. u naselju Alibegovac.

Koliku kaznu može dobiti tetovirani policajac što je pucao na svadbi: Da li je ovo dovoljno za ranjavanje devojčice?!

U Osnovnom javnom tužilaštvu rečeno da se Kelebuda tereti za krivično delo izazivanja opšte opasnosti, za koje je zaprećena kazna zatvora u trajanju od dve do 10 godina.

Kelebuda na saslušanju nije negirao da je ispalio nekoliko hitaca u vazduh iz službenog pištolja dok je dočekivao goste u porodičnom domu i dodao da je spreman da snosi sve zakonske posledice ukoliko se dokaže da je devojčicu pogodio metak iz njegovog oružja, prenosi Alo.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Kelebuda je pred tužiocem izjavio da se kaje zbog svog nepromišljenog poteza te da nije imao nameru da ikome učini nažao, a posebno je istakao da se nada da ranjena devojčica neće imati nikakvih posledica zbog nemilog događaja.

Kelebudin advokat je izrazio sumnju da je devojčica ranjena iz oružja njegovog klijenta zato što su se u isto vreme u neposrednoj blizini mesta nesreće odvijala još dva svadbena slavlja, na kojima se takođe pucalo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KoleKostić

    13. jun 2017 | 09:07

    Obećao je da više neće pucati na svojoj svadbi.

  • Lazar

    13. jun 2017 | 09:33

    Fotografija sve govori . On je tipican predstavnik lika i dela policije u Srbiji.Ovakvi tipovi su idoli mladim policajcima u svemu od statusnih simbola do dela koja ucine.

  • Džon Kori

    13. jun 2017 | 08:32

    Šta ovde ima da nas razbesni?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA