Gde možete kupiti najrazličitija piva?

Više od 85 brendova Maxi je pripremio za ovo leto

  • 0

Vreli letnji dani asociraju na hladne napitke, a najčešća je prva pomisao na pivo. I kad pomislite da samo na jednom mestu imate 85 različitih brendova piva, izbor nije lak.

Rekorder - iz kog sela u Srbiji je najveći paradajz i krastavac?

Tako kupci u Maxi supermarketima mogu da odaberu oprobana, piva sa tradicijom, ali i da budu avanturisti i probaju prvo organsko pivo u Srbiji sa kinoom ili okuse kako izgleda pivo kad se udruže zanatska izrada ovog napitka i očuvanje kvalitetnog finalnog proizvoda.

Foto: Promo/ Zamenik ambasadora Holandije Marijel fan Miltenburg Foto: Promo/ Zamenik ambasadora Holandije Marijel fan Miltenburg

Predstavnici ambasada zemalja koje su poznate po najkvalitetnijem pivu Holandije i Belgije, najveći proizvođači Heineken, Apatinska pivara i Carlsberg, ali i domaće kompanije Jovanjica i Bunt 99 Kraft pivara, uz predstavnike medija uživali su u različitim ukusima piva u Maxi supermarket Alonso. Prisutni su učestvovali u kvizu koji je bio osmišljen kao mala provera znanja o pivu i zabava tokom ispijanja hladnih piva različitih ukusa.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA