≫ 

VENČANJE U ZATVORU: Sanja i Boris izgovorili sudbonosno DA iza rešetaka, od upravnika dobili neobičan poklon (VIDEO)

Dobili su i poklon od Uprave zatvora

  • 5

Iako zatvorska ćelija nije mesto o kome buduće mlade snevaju kada razmišljaju o udaji, sudbina ipak ne bira. Tako je Sanja Vujićić iz Dervente u BiH izgovorila sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Borisu Mariloviću.

Crnogorci plaćaju hiljade evra za mlade Albanke, a kad vide ko su zapravo one, usledi šok! (VIDEO)

Oni su se venčali u sobi za posete dobojskog zatvora, a nisu zaboravili i na sve ono što prati jedno venčanje: venčanicu, bidermajer, svadbenu tortu, matičara i kumove!

- Isplati se čekati. Ja sam zadovoljna današnjim danom, svidelo mi se sve ovde. Zahvalna sam organizaciji! Iznenadila sam se da će ovako biti, stvarno sam srećna. Meni je bitno da se mi volimo i najbitnija je porodica - zaključila je srećna mlada.

Foto-ilustracija: Wikipedia/Denis Apel Foto-ilustracija: Wikipedia/Denis Apel

Kako je ovaj par naglasio, za mišljenje sredine ne mare preterano.

- Zajedno smo već 5 godina, imamo dve devojčice. Tu sam i zatvoru, ovde je sve dobro, sve dobro funkcioniše - rekao je mladoženja.

Nesvakidašnji zahtev Uprava zatvora dobila je pre mesec dana. Umesto mladoženje službeno su zatražili potrebnu dokumentaciju, a ni na daru se nije štedilo.

Naime, upravnik KPZ Doboj Branko Miletić kaže da su tek venčanom paru dali velikodušan poklon - posetu bez nadzora i neograničeno vreme koje mogu da provedu zajedno.

I matičar i odbornik na venčanju priznaju da im je današnja venčanje bilo najneobičnije u karijeri i da su imali više treme od mladeaca.

Video pogledajte ovde:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЛфоБгд

    17. jun 2017 | 09:43

    Nazdravlje

  • Н. С

    17. jun 2017 | 09:01

    Е, стварно се провела. Није им важно шта други мисле?. Све саме небулозе. А какав је то траг оставило на деци, ништа. Баш прави сватови. Сад само из те собе нек' млада, изађе са још једном девојчицом.

  • 1993

    17. jun 2017 | 12:24

    Usrecila se...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA