UJAK MONSTRUM: Sestri prvo ubio sina, pa silovao ćerke!

Policija je uhapsila Srđana S. (45) iz okoline Kragujevca zbog sumnje da je silovao svoju sestričinu (14), a pre nekoliko godina silovao je i njenu rođenu sestru kao i bratanicu

  • 0

Policija je uhapsila Srđana S. (45) iz okoline Kragujevca zbog sumnje da je silovao svoju četrnaestogodišnju sestričinu, a strahuje se da ona nije jedina žrtva.

Srđan se sumnjiči da je u svojoj kući u jednom prigradskom naselju, više puta silovao svoju četrnaestogodišnju sestričinu.

Njenog brata, svog sestrića, ubio je pre više od deceniju, zbog čega je robijao deset godina. Izvršio je i niz drugih krivičnih dela, a pre nepune dve godine izašao je iz zatvora.

Nesrećna devojčica, osim seksualnog zlostavljanja od po svemu sudeći izopačenog ujaka, trpela je i batine, pretnje da će biti ubijena ukoliko nekome o tome ispriča.

To je, prema saznanjima policije, trajalo od marta do maja ove godine, a teško zlostavljanje koje je preživljavala četrnaestogodišnja devojčica prekinuto je kada je ona smogla snage i na ulici presrela sektorskog policajca u tom naselju.

- Odmah smo reagovali i priveli osumnjičenog za silovanje - kažu u kragujevačkoj policiji.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, osumnjičeni ujak i nesrećna devojčica živeli su u istom dvorištu, u različitim kućama. Ona je živela sa babom i majkom, a ujak u zasebnoj kući.

Majka zlostavljane devojčice mesecima je bila odsutna, nadničila je na poljima u Vojvodini. On je koristio trenutke kada je baka devojčice, njegova majka, bila van kuće i tada ju je napastvovao.

- On je maloletnu devojčicu prinudio na obljubu primenjujući silu i preteći joj da to ne sme da prijavi - kažu u policiji za "Novosti".

Horor u ovoj porodici, zbog preke i izopačene naravi osumnjičenog Srđana S. trajao je, izgleda, godinama.

Prema priči zlostavljane devojčice, koju su, kako saznajemo, potvrdile i njena majka i baka, on je pre nekoliko godina silovao i njenu rođenu sestru, koja je u to vreme takođe bila maloletna, postoje i saznanja da je silovao i bratanicu.

(D. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA