Šokantna ispovest u crkvi: Devojčica (12) priznala da je lezbijka, zbog njihove reakcije, počela je da plače (FOTO) (VIDEO)

Crkveni zvaničnici su na to priznanje devojčicu najstrašnije ponizili

  • 18

Dvanaestogodišnja devojčica iz Solt Lejk Sitija po imenu Savana u Mormonskoj crkvi je priznala da je lezbijka, dodajući da ju je Bog takvu napravio i da ne vidi ništa loše u tome. 

Anu Dragičević su 5 godina lečili na psihijatriji, vezivali je i kljukali lekovima, stavili joj pelenu: Sve to jer je LEZBIJKA! (VIDEO)

Crkveni zvaničnici su na to priznanje, devojčici isključili mikrofon i rekli joj da siđe sa govornice, na šta je ona reagovala burno i počela da plače.

Mormoni veruju da je seks dozvoljen samo između venčanih parova, muškaraca i žena, a istopolne veze smatraju skrnavljenjem Boga.

Njen govor je počeo ovako:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Verujem da sam dete nebeskih roditelja. Ne znam da li razgovaraju sa nama, ali osećam u svom srcu da su tu i da me vole. Nisu pogrešili kada su mi dali smeđe oči, ili kada sam s rodila ćelaav. nisu pogrešili kada su odlučili da budem gej, ja mislim da Bog voli sve svoje kreacije. Mislim da je Bog sa razlogom napravio ovakakv izbor, i ne vidim ništa loše u tome.

- Znam da mogu da imam sve što poželim i da budem srećna iako sam lezbejka. Ubeđena sam da ako Bog postoji, da veruje dasam savršena ovakva kakva sam - ispričala je Havana naočigled prisutnih vernika.

Nakon kraćeg izlaganje njen mikrofon je isključen. Ubeđena

Savana je dobila podršku od majke, koja u njoj vidi hrabru i prelepu devojčicu bez ikakvih mana.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radoznao

    18. jun 2017 | 14:36

    Sa 12 godina deca orjentisana i znaju kakav ce im biti životni put???

  • ¿Душка

    18. jun 2017 | 16:05

    Изгледа да је постало ин ако си другачији,дете тог узраста неби требало да се оптерећује сексуалношћу.Драго дете,све у своје време,ти си још увек девојчица и уживај у животу.

  • D&D

    18. jun 2017 | 14:24

    Da nije ona jos mala da zna jel gej ili ne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA