29

Znam svašta da radim, skupljam pare za more: Iza šaljivog oglasa za posao krije se divan momak i teška životna priča (FOTO)

Kroz razgovor sa njim, shvatili smo da je u oglasu najmanje reč o odlasku o more

Luka Martić
Foto: Luka Martić

- Znam svašta da radim, mlad sam i treba mi novac. Skupljam pare za more! Imam 21 godinu i voleo bih da Vam pomognem – ovako glasi oglas pitomca Kriminalisticko-policijske akademije, Luke Martića (20), koji je rešio da ovog leta bude vredan i koristan. Sebi i drugima. Pre svega roditeljima koje finansijski pomaže.

Podržite najvredniju devojčicu (9) u Srbiji: Ona prodaje cveće i tako pomaže svojoj porodici

Iako je Luka u oglasu naveo da zna svašta da radi, posle dve nedelje od objave na Halo oglasima, niko mu se još nije javio.

– Pozvao me samo prijatelj mog oca da mu sredim dvorište i to je sve – kaže nam Luka iskreno.

Na pitanje da li je zacrtao neku cifru koju mora da zaradi za letovanje i da li ima neku posebnu želju gde bi išao, ovaj neverovatan mladić kaže da nije razmišljao o tome.

Foto: Luka Martić

Foto: Luka Martić

– Odlučiću se za destinaciju kada zaradim nešto. Iskren da budem, sada ne izgleda dobro jer mi se niko nije javio već 15 dana – kaže Luka koji trenutno prolazi i kroz teške porodične trenutke.

Kroz razgovor sa njim, shvatili smo da je u oglasu najmanje reč o odlasku o more, a mnogo više o snalaženju u teškoj finansijskoj situaciji.

Iako sam oglas zvuči veselo i šaljivo, zbog loše finansijske situacije, Luka je prinuđen da pomaže roditeljima. Da sve bude još gore, oni su trenutno u brakorazvodnoj parnici.

I zato, ako imate neki sezonski posao za ovog vrednog momka, kontaktirajte ga preko broja telefona koji je upisan OVDE.

Daljinac baner

(j.stakic@telegraf.rs/Telegraf)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Halo oglasi, More, Oglas, posao, sezonski posao, Vojna akademija Beograd
Popularni komentari
 • N
  Nn

  Bravo za momka !

 • N
  NELE

  Momcino nije to u nasem mentalitetu da te poslodavci zovu bolje ti.njih nazovi to ti je jedini nacin da dodjes do posla nije ti to zapad poslusaj me ?!

 • M
  MBozic

  Ja ću ga pozvati za sređivanje dvorišta. Svaka čast mladi dečake.

foto dana

video dana