6

Pregazio je kombijem muslimane na ulici, a kada su ga uhapsili, SLAO JE POLJUPCE I SMEJAO SE (VIDEO)

"Pobiću sve muslimane", vikao je i gazio kombijem vernike koji su izlazili iz džamije

Osumnjičeni za teroristički napad u Londonu, kada je najmanje jedna osoba nastradala, a više od osmoro povređeno, usnimljen je u policijskom kombiju nakon hapšenja.

(BLOG UŽIVO) “Pobiću sve muslimane”! Kombijem gazio ljude kod džamije u Londonu: Najmanje jedna osoba poginula, ima povređenih! (FOTO) (VIDEO)

Na snimku se vidi kako “šalje poljubac” i smeje se nakon što je pogazio muslimane koji su posle molitve izlazili iz džamije u Londonu.

Muškarac (48) je slao poljupce ljudima koji su bili ispred policijskog vozila, a jedan od očevidaca je rekao da ga je video kako se smeje dok su ga policajci odvodili.

Da podsetimo, osmoro povređenih je i dalje u bolnici nakon napada koji se odigrao noćas u Londonu, kada je krvnik kombijem naleteo u masu ljudi. Neko je iz mase u tom trenutku povikao drugima da ga ne napadaju.

- Neka ga niko ne dira! Niko! Niko! – čuli su se povici iz gomile.

Abdulrahman Saleh Alamudi rekao je za portal Bazvid njuz da je “veliki kombi uleteo i prešao preko ljudi.

On kaže da je vozač vikao “pobiću sve muslimane”.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Hapšenje, London, poljubac, povredjeni, Smeh, Snimak, Teroristički napad, Teroristički napad u Londonu, Velika Britanija, Žrtve
Popularni komentari
  • B
    Boban

    Čudno koliko muslimana se sada oglašavaju povodom ovog “terorističkog” napada. Kada su njihovi gazili hrišćane po ulicama nisu protestovali. Koji licemeri, strašno. Svi su isti.

  • Т
    Тутор

    Само је било питање дана када ће некоме да пукне живац.

foto dana

video dana