≫ 

Užice zavijeno u crno: Ona je poginula u stravičnoj nesreći, a sada nema ko da primi saučešće

Od posledica udesa teške povrede zadobili su njena sestra Ivana, otac Đorđe i majka Stanica

  • 2

Stoja Vidaković (34) iz Užica poginula je u subotu uveče u kanjonu Rzava u Dobrunu u udesu u kome su teško povređeni i njeni roditelji i sestra, pa je ostalo nepoznatno ko će je od njenih najmilijih ispratiti na večni počinak. 

Porodica Vidaković iz Užica sletela u kanjon kod Višegrada: Jedna ćerka poginula, druga teže povređena

Još nisu poznate okolnosti pod kojima je automobil, kojim su Vidakovići putujući u Štrpce na sahranu Stojinog strica, sleteo s puta i niz liticu se survao u reku.

Od posledica udesa teške povrede zadobili su njena sestra Ivana, otac Đorđe i majka Stanica. Oni su do juče bili u bolnici, Ivana u Beogradu, a roditelji na intenzivnoj nezi u Užicu.

Stojina sestra Ivana je zbrinuta usled povrede kičmenih pršljenova, i prema poslednjim informacijama nije životno ugrožena i moći će da hoda.

Otac je doživeo prelom butine i grudne kosti, a majci, koja je iz bolnice u Foči preksinoć prevezezena u Užice, polomljeni su nos i vilica.

- Svi su u bolnici, ne znam ko će stati kraj Stojinog odr da primi saučešće. Tuga je do neba, ako je nebo uopšte granica. Divna porodica, zlatna deca. Molimo se Bogu da Ivana pregrmi teške povrede - ispričala je juče komšinica porodice Vidaković u užičkom naselju Turica.

Na kobni put u Republiku Srpsku Vidakovići su u subotu uveče krenuli pošto im je javljeno da je u Štrpcima, odakle je Đorđe rodom, preminuo njegov brat.

- Stoja je bila taj dan u Užicu i nije spominjala da treba da ide u Štrpce. Pretpostavljamo da je preveče familija javila da je njen stric preminuo, pa su Vidakovići odmah krenuli kod rodbine - kaže njena drugarica.

Nesrećna devojka bila je živa kada je izvučena iz kanjona, zajedno sa majkom prevezena u Foču, ali je nedugo zatim podlegla povredama. Njeno telo potom je poslato na obdukciju u Sarajevo.

Uzroci stravične nesreće i dalje se istražuju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    20. jun 2017 | 19:53

    Stoja pocivaj u miru bozijem i laka TI zemlja......roditeljima i sestri Ivani neka Bog da snage da se izbore sa svojim povredama.... Tuzno nedaj boze nikome

  • Uroš d'dorf

    21. jun 2017 | 21:55

    Saučeśćeee i počivaj u miru lepa devojko!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA