≫ 

Hit reklama koja je srušila društvene mreže: Direktor Stare planine otkrio gde su šetali dinosaurusi! (VIDEO)

Nikome nije jasno odakle ova informacija!

  • 4

Povodom početka letnje sezone i promocije Stare planine kao atraktivne turističke destinacije ne samo tokom zime, već tokom cele godine, snimljen je promotivni spot u kome direktor ovog rizorta Goran Karadžić, inače bivši košarkaš Crvene Zvezde, predstavlja turističku ponudu i atrakcije ove lokacije. Međutim, čini se da se direktor malo "zaneo", jer je izrekao činjenicu za koju niko do sada nije čuo, a veoma je škakljivo tvrditi tako nešto.

 

Za ovih 10 mesta u Srbiji sigurno niste čuli, a morate ih posetiti! (FOTO)

 

Tvrde da je Tramp iz Trna na srpskoj granici, a ovo je cela priča o šopskim korenima i legendama sa Stare planine (FOTO) (VIDEO)

 

Foto-montaža: Wikimedia/Ceco7101, pixabay.com

Foto-montaža: Wikimedia/Ceco7101, pixabay.com

 

Pored fantastičnih snimaka dronom, vrhunskih kadrova planine i samog hotela, u nekoliko kadrova direktor govori kako prema njihovim saznanjima, na Staroj planini postoje nalazišta na kojima se nalaze fosili dinosaurusa, koji su nekada davno boravili na obroncima ove planine!

 

Nikome nije jasno odakle gospodinu Karadžiću ova informacija.

 

Pogledajte i sami o čemu je reč:

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    20. jun 2017 | 13:44

    Kakav kralj

  • ljiljana

    20. jun 2017 | 18:37

    "U prilog značaju očuvanja prostora Stare planine ide i dokumenat koji je 2001. godine izdao Zavod za zaštitu prirode Srbije. U njemu se navodi da postoji realna mogućnost da je Stara planina jedan od najstarijih parkova dinosaurusa na svetu, jer su na njoj otkriveni jedinstveni tragovi dinosaurusa stari najmanje 250 miliona godina kada su dinosaurusi i sisari tek počeli da se pojavljuju. – Pronalazak fosilnih tragova tekodonata jedinstven je u ovom delu Evrope, a i u svetu. Zbog toga se ozbiljno nameće potreba da se ovo izuzetno značajno fosilonosno područje proglasi za nacionalni park dinosaurija."

  • Perica

    21. jun 2017 | 00:32

    Hahahaha Karadzicu, bolje idi igraj košarku i usta ne otvaraj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA