≫ 

Šta Rusi stvarno misle o svom predsedniku Putinu? (VIDEO)

U istraživanju se navodi da je ovogodišnja direktna linija dobila istorijski visoke ocene za zadovoljavanje i sadržajnost odgovora

  • 2

Skoro 90 odsto Rusa koji su upoznati sa sadržajem „Direktne linije" sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, zadovoljno je odgovorima šefa države, pokazali su rezultati istraživanja Centra za istraživanje javnog mnjenja Rusije.

(BLOG) Putin zagrmeo na Direktnoj liniji: Rusima Amerika uopšte ne predstavlja neprijatelja. Nudim azil Trampovom izdajniku (FOTO) (VIDEO)

Sociolozi su istakli interes Rusa za direktnu liniju koji je rekordan za 10 godina. Sa njenim sadržajem upoznato je 66 odsto ispitanika, dok je 11 odsto gledao direktan prenos od početka do kraja.

U istraživanju se navodi da je ovogodišnja direktna linija dobila istorijski visoke ocene za zadovoljavanje i sadržajnost odgovora.

- Među gledaocima i ispitanicima koji su upoznati sa osnovnim temama iz vesti, ukupno 88 odsto (što je porast u odnosu na 76 odsto 2016. godine) zadovoljno je Putinovim odgovorima. Više od trećine (39 odsto) je odgovorilo da im je čitav razgovor bio interesantan (28 odsto 2016), za 36 odsto bile su zanimljive određene teme, a devet odsto smatra da je linija bila interesantna, ali preduga - navodi se u materijalu istraživanja.

Prema rezultatima ankete, negativne utiske o direktnoj liniji imalo je 11 odsto ispitanika, prenosi sputniknews.com.

Više od šest miliona državljana Rusije gledalo je 15. juna „Direktnu liniju sa Vladimirom Putinom“.

Petnaesta po redu „Direktna linija“ trajala je četiri časa, a ruski predsednik je za to vreme odgovorio na više od 70 pitanja.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    20. jun 2017 | 22:35

    Prvi državnik koji je direktno u 21. veku. On nije zakoračio u njega statistikom, ekonomskim pokazateljima,vojnom moći, on je novi vek anticipirao. Civilizacijska šteta bi bila da se povuče.

  • Miki

    20. jun 2017 | 15:48

    Da bi trebao da ide na nadogradnju kose

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA