≫ 

Pre 5 minuta je izgovorio ove teške reči: Da li će ga to spasti NAJGORE KAZNE (FOTO)

Neverovatne reči

  • 6

Nakon što je tražio pauzu od pet minuta da se umije i osveži, Obren Zirojević je danas u kratkom izlaganju u sudnici Višeg suda u Beogradu izneo svoje završne reči. On je optužen da je ubio i iskasapio Draga Mašulovića, u stanu u Mirijevu. Za ovo krivično delo može da dobije najveću kaznu od 40 godina zatvora, a izricanje presude zakazano je za 29. jun.

RASKOMADAO KOMŠIJU ZBOG DUGA: Kasapina iz Mirijeva čeka kazna zatvora do 40 godina!

Rekao je da nije namamio Mašulovića u stan kao što se navodi u optužnici, a pre svega se izvinio i ožalošćenoj i svojoj porodici.

- Nisam namamio Mašulovića u stan. Nisam želeo ni da ga isprovociram da dođe do događaja do kojeg je došlo. Kako se ja osećam, kako se oseća moja porodica ne mogu da opišem. Hteo sam mnogo više da kažem, ali šta reći posle završnih reči tužilaštva. U šoku sam. Mogu samo da se izvinim pre svega oštećenoj porodici kao i svima u postupku. Jako mi je žao zbog svega - rekao je Zirojević.

On se još zahvalio i sudskom veću na korektnom postupku kao i komandirima u CZ na korektnom ophođenju.

Nakon što je sudija zaključila da je ročište gotovo, Zirojević je zamolio da se na dva minuta vidi sa roditeljima. Tek tada su krenule suze. Nije se znalo ko koga tu teši.

Zirojevićeva odbrana je pre njega pri iznošenju završnih reči zatražila da mu se posle 2,5 godine ukine pritvor i da se brani sa slobode, a istakla je i da Zirojević nije ubio Mašulovića na podmukao način već da se radi o nužnoj odbrani.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Kakva podmuklost, kakvo koristoljublje. Mašulović je nenajavljen provalio u stan. Činjenica kako je Zirojević njemu dugivao 3.000 evra govori ko je od koga tu nešto tražio.

- Prema tome, gde je tu podmuklost? Ne može se reći da je Zirojević napadač jer je bio u svom krevetu, a nije prirodno da prijatelj prijatelju dođe nenajavljen u stan, a da pritom imaju spor - kazao je Zirojevićev advokat Ilija Radulović.

Kada je advokat zatražio da se Zirojeviću omogući da se brani sa slobode, članovi Mašulovićeve porodice su se nasmejali. 

(lj.racic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    22. jun 2017 | 15:41

    Ma nema sazaljenja nad krvnikom....40 godina neka robija...puste suze sada a gde su bile kad je kasapio zrtvu

  • Н. С

    22. jun 2017 | 15:57

    Какве су то глупости. Замислите извинуо се. Па зар једно извињење може све да поправи?. Нужна одбрана свакако није трнџирање, које је​ уследило

  • Koala

    23. jun 2017 | 05:49

    Ja neznam staje bio povod ovakvog zlocina on kaze damuje dugovao neke novce koliko je to istina neznadr alise zna daje on ucinio svirepi zlocin zato pocinilac za naj stroziju kaznu pa nek plce u zatvoru i razmislja a ne u sudu moj predlog i podrska sudu ni po babi ni po stricevim vec po pravdi i zakonu svaka za svoja nedela da odgovara ma ko on bio i ma kakose on zvao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA