≫ 

Ucenjivao muža bivše devojke njenim golim slikama: Osveta zbog raskida ga skupo koštala

Ogorčeni muškarac, pored toga što je fotografije postavio na društvenim mrežama, slikama je ucenjivao i njenog supruga, koji ga je prijavio policiji

  • 3

I. J. (32) iz sela Žitoše u opštini Dolneni, na zapadu Makedonije, I. J. (32) nije mogao da prežali što ga je ostavila bivša, inače udata Dž.A., sa kojom je dve godine bio u vezi, pa je na ludi način pokušavao da obnovi vezu sa njom, ali je zbog toga grdno zažalio.

AKO STE KRENULI NA PUT, PAŽNJA: Još uvek je HAOS na ulazu u Grčku!

Tuča na granici između Makedonije i Grčke: Muškarac nasrnuo na drugog vozača, nervoza zbog duge kolone vozila (FOTO) (VIDEO)

Kada su raskinuli, I. J. je nastavio svakodnevo da je zove moleći je da mu se vrati. Pošto je ona to uporno odbijala, da bi joj se osvetio, ogorčeni ljubavnik je na Fejsbuk profilu i drugim socijalnim mrežama njenog brata i zeta "okačio“ njene fotografije na kojima je ona naga.

To mu nije bilo dovoljno, pa je počeo da ucenjuje i njenog supruga sa njenim fotografijama tražeći od njega da mu da 1.200 evra ako hoće da prestane da ih postavlja na socijalnim mrežama.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Mužu svoje bivše dao je i uputsvo gde i kako da uplati traženi novac. Rekao mu je da pare uplati na račun njegove majke, a fotografije bi ostale kod njega sve dok ne dobije traženi novac. Usput je zapretio njenom mužu da će, ako ga prijavi policiji, fotografije njegove žene dati svom prijatelju da nastavi da ih širi na socijalnim mrežama.

Muža DŽ.A. ni malo nisu uplašile njegove pretnje, pa je umesto traženog novca, ucenjivača prijavio policiji, koja mu je zakucala na vrata.

Prilikom pretresa u njegovoj kući u selu Žitoše policija je pronašla i oduzela jedan kompjuter, moblini telefon i spoljnu memoriju sa kompromitujućim materijalima.

Zbog počinjenog krivičnog dela ucene, policijska stanica iz Prilepa je protiv I. J. podnela krivičnu prijavu.

Daljinac baner

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milence

    25. jun 2017 | 13:23

    Muža Dž.A.nisu uopšte uplašile pretnje naučio čovek da mu je žena nestašna.Pitanje je da li je to uopšte sramota u ovoj eri poplava golotinje na društvenim mrežama.

  • br1

    25. jun 2017 | 12:49

    A šta bi sa ženčetom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA