"Brate moj jedini, živećeš u meni dok ja hodam": Ovako su se najbliži oprostili od Ćente (FOTO)

- Brate moj jedini, živećeš u meni dok ja hodam. Nema te samo pored mene, ali zato si u meni živ dok dišem. Volim te najviše na svetu - piše u čitulji u kojoj je potpisan Kudravi Nale

  • 31

Žarko Savić Ćenta (33), koji je u ponedeljak ubijen u sicilijanskoj likvidaciji u centru Niša, danas će biti sahranjen na Novom groblju u tom gradu. Pored njega, izrešetan je i Aleksandar Barjaktarević (35) zvani Saša Ludak, koji je podlegao povredama u niškoj bolnici.

Sicilijanska likvidacija u Nišu ima DEBELU pozadinu: UBIJEN ĆENTA

Prijatelji i rodbina od Ćente su se oprostili i putem čitulja.

- Brate moj jedini, živećeš u meni dok ja hodam. Nema te samo pored mene, ali zato si u meni živ dok dišem. Volim te najviše na svetu - piše u čitulji u kojoj je potpisan Kudravi Nale.

Sačekuša se dogodila kada je Barjaktarević došao u sud radi završne reči na pretresu koji se protiv njega vodi zbog pokušaja teškog ubistva u saizvršilaštvu zbog koga je nepravosnažno osuđen na tri godine zatvora. Žarko je bio sa njim da bi video brata Marka koji je trebao da prisustvuje istom suđenju zbog ubistva Marka Pavlovića (22) ranjavanja njegovog brata Miroslava i Mihajla Živića. Suđenje je odloženo zbog Markovog nedolaska koji se pravdao bolešću.

Foto: Reprint Foto: Reprint

Ubicu je njegov saučesnik dovezao motorom do kafića “Pandora” gde su Barjaktarević i Ćenta stradali i u njih ispalio šest metaka.

Foto: Reprint Foto: Reprint

Opelo Ćenti biće služeno u 14.30 sati u Crkvi Časnog krsta, a na večni počinak biće ispraćen u 15 časova.

Danas će na večni počinak biti ispraćen i Barjaktarević.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Причалица

    28. jun 2017 | 09:32

    Значи опело?Може.Био је велики верник.Веровао је у паре и моћ.

  • Boban

    28. jun 2017 | 09:25

    Kako će Srbija bez njih???

  • Пацифиста

    28. jun 2017 | 09:17

    За ово друштво би било добро кад би сви криминалци овако живели ... у телима и сећањима ових особа што би хтеле да буду као они а немају храбрости за тако нешто.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA