≫ 

Danas će grmeti: Stiže zahlađenje i obilna kiša

Prema prognozi do 9. jula, u ponedeljak umereno i potpuno oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom uz umeren i jak severozapadni vetar

  • 1

U Srbiji nas danas očekuje jutarnja temperatura od 14 stepeni na severu do 20 na istoku, a najviša dnevna od 26 do 31 stepen.

Danas kiša, pljuskovi, grmljavina i pad temperature: Ponegde su moguće i nepogode

Lokalno su moguće kratkotrajne vremenske nepogode u vidu intenzivnih pljuskova, grmljavine i grada uz jak i olujni vetar, uglavnom u zapadnim, centralnim i južnim krajevima, pri čemu se obilnija kiša (oko 20 mm za tri sata, lokalno i više) očekuje posle podne i uveče.

U Beogradu će pre podne biti pretežno sunčano. Od sredine dana umereno i potpuno oblačno, posle podne i uveče sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, severni i severozapadni, u zoni pljuskova pojačan. Jutarnja temperatura oko 18 C, najviša dnevna oko 29 C.

Prema prognozi vremena do 9. jula, u ponedeljak umereno i potpuno oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom uz umeren i jak severozapadni vetar. Pre podne na severu, posle podne i uveče i u većini krajeva prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Zatim pretežno sunčano i toplije, samo u utorak ujutru na jugoistoku i istoku uz više oblačnosti još ponegde sa slabom kišom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA