Bivši muž je napao nožem na pijaci u Beloj Crkvi jer nije htela sa njim na kafu: Uhvatio me za kosu i osetila sam toplu krv na leđima

  • 2

Prišao mi je na ulici i pitao me da li možemo kod mene na kafu. Kada sam ga odbila, pitao me je da li ću da se vratim kući kod dece, a ja sam odgovorila da neću. Tada me je uhvatio za ruku i udario pesnicom u obraz. Nekako sam uspela da se otrgnem i videla da vadi nož. Rekao je: "Sad si mrtva" i počeo da me juri!

Siniša napao nožem bivšu ženu Anu, njihova ćerka je trčala za njima: Počeo je da ih ubada, a onda je uleteo heroj (VIDEO)

Ovim rečima A.N. (38) opisala je napad bivšeg supruga S.N. (47) koji ju je nožem izbo na pijaci u Beloj Crkvi, gde je bila s prijateljicom i ćerkom T.N. (15).

Užas u Beloj Crkvi: Izbo nožem ženu i dete iz sigurne kuće

A.N. se zbog zadobijenih povreda leđa i desne podlaktice i dalje nalazi u bolnici u društvu ćerke kojoj su tom prilikom posečena dva prsta.

- Kada me je stigao, prvo me je ubo u ruku. Bila sam u potpunom šoku i pokušavala sam da otvorim vrata od kioska. Tada me je uhvatio za kosu i osetila sam toplu krv na leđima. Ćerka je pokušavala da odvoji oca od mene, ali je tada i njoj posekao prste. Bila sam na kolenima kad ga je čovek iz menjačnice udario poklopcem od frižidera i srećom ga odvojio od mene - priseća se s bolom sagovornica Kurira.

Ona dodaje da se plaši da više neće moći da radi.

- Dva prsta ne mogu da pomeram, osećam se malaksalo. Ubio bi me da nam nisu pomogli. Pored bolova koje trpim, ubija me i činjenica da sam nesposobna za rad, a četvoro dece treba da izdržavam. Nož kojim me je napao ima sečivo oko 25 centimetara i oštrice s obe strane.

Kako kaže, ovo nije prvi put da trpi nasilje od supruga, od koga je poželela da se razvede kada je prebio njihovu bolesnu ćerku.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dušanka

    2. jul 2017 | 00:41

    Pa da ima države to ne bi bilo ?!Koga je briga za narod

  • Duka

    2. jul 2017 | 17:37

    Voleo bi kada bi ti junaci udarili na sebi ravne ,prosli bi daleko gore nego ta gospodja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA