Ako ulazite u Srbiju preko Horgoša, budite strpljivi: Čeka se i do sat vremena

Auto-moto savez upozorava da se očekuje pojačan saobraćaj na putu koji preko Mađarske i Hrvatske vodi ka Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori

  • 2

Na našim graničnim prelazima, prema poslednjim podacima Uprave granične policije, za putnička vozila za sada nema dužih zadržavanja od 30 minuta, osim na Horgošu gde su zadržavanja na ulazu u Srbiju oko 60 minuta saopštio je Auto-moto savez Stbije (AMSS).

Četiri najveće dileme kod odluke da li na odmor kolima krenuti danju ili noću

Šta morate da uradite ako izgubite na moru zeleni karton: Evo da li možete da se vratite u Srbiju bez tog dokumenta!

- Očekuje se pojačan saobraćaj na putu koji preko Mađarske i Hrvatske vodi ka Makedoniji, Bugarskoj i Crnoj Gori - navodi se u saopštenju u kojem se vozačima savetuju i da opreznije voze zbog pojačanog saobraćaja i najavljene promene vremene i pojave kiše.

U satima pojačanog saobraćaja treba koristiti manje frekventne granične prelaze sa Mađarskom, kao što su Bački Breg i Kelebija, a samo za putnička vozila od 7-19 časova otvoreni su i prelazi Horgoš 2, Bajmok, Bački Vinogradi i Ðala, napominje AMSS.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA