SNIMLJEN LOPOV: Ovaj čovek je Japancu ukrao bicikl! (VIDEO)

Medijima poslat snimak i fotografije na kojima se vidi kradljivac bicikla Japanca Rija Asadžija, koji je na njemu pokušavao da proputuje svet. Premijer Ivica Dačić poziva građane da obaveste MUP ukoliko prepoznaju lopova

  • 12

Premijer Srbije Ivica Dačić najavio je da će danas svim medijima u Srbiji biti poslat video-snimak i fotografija na kojima je zabeležen momenat krađe bicikla japanskom državljaninu Riju Asadžiju na Novom Beogradu. On je apelovao na građane da ako prepoznaju kradljivca bicikla o tome obaveste MUP.

- Nadamo se da ćemo tako rešiti ovo pitanje - rekao je Dačić, ističući da je krađa bicikla japanskom državljaninu "velika sramota za Srbiju". On je dodao da su sigurnosne kamere ispred tržnog centra "Ušće" snimile čoveka koji mu je ukrao izuzetno vredan dvotočkaš i da policija traga za njim.

Japanac Rio Asadži, kojem je na putu oko sveta dugom skoro 20.000 kilometara bicikl ukraden baš u Beogradu, apelovao je na građane i policiju da mu pomognu.

Asadži je 18. jula parkirao bicikl marke "panasonik" ispred ulaza u šoping centar, uredno ga zaključao, a kada se vratio posle 20 minuta nije ga bilo. Ukradeni bicikl je crne boje i može da se kupi samo u Japanu.

- Stigao sam u Beograd 16. jula i ovde sam već 13 dana. Ne znam koliko još mogu da čekam da mi pronađu bicikl. Moj san je da obiđem svet biciklom, zato mi je potrebna vaša pomoć - poručio je Asadži.

Kako kaže, ovo mu je drugi put da biciklom obilazi svet, jer je od 2006. do 2008. godine putovao kroz Severnu i Južnu Ameriku i Australiju i tada je ukupno prešao 44.235 kilometara.

(Telegraf.rs / Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cairac

    29. jul 2012 | 19:37

    iz ove zemlje definitivno treba bezati.

  • Novak

    29. jul 2012 | 19:53

    Pa beži "BATE" šta čekaš...bežite bre...noblesi...

  • djole

    29. jul 2012 | 20:48

    Ima li ovaj idiot od coveka, roditelje ,ili su i oni isti kao on.Covek prodje pola sveta, dodje u Beograd i ukradu mi bicikl.Bogami jadni smo nema nam ravnih na svetu.Uvek se istivemo po najgorem.Zelim ovom gospodinu da sto pre pronadje svoj bicikl.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA