Crnogorcu demolirali restoran zato što je izbacio Srbe, monahinju i majku s petoro dece!

Nekoliko Beranaca upalo u restoran Kadmi u etno selu Njeguši u Crnoj Gori i demoliralo inventar! Vlasnik Milo Kadija preko Telegrafa poručuje: "Ja sam crnogorski nacionalista, Srbi ne mogu da jedu u mom restoranu! Opet bih isto uradio!"

Vlasnik etno sela Kadmi u Njegušima u Crnoj Gori Milo Kadija izbacio je iz svog restorana Veselinku Rajković iz Podgorice i njeno petoro maloletne dece, kao i jednu monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske, jer ne podnosi Srbe i Srpsku pravoslavnu crkvu!

Odmazda je stigla danas oko 15.30 sati, kada je u ovaj restoran upalo, prema nepotvrđenim informacijama, nekoliko Beranaca. Oni su, besni zbog Kadijinog nečovečnog postupka, demolirali restoran Kadmi!

- Revoltirani Beranci uništili su kompletan inventar! Policija je trenutno na licu mesta, obavlja uviđaj - kaže izvor Telegrafa.

Međutim, vlasnik ovog restorana u izjavi za naš portal nije odavao utisak nekog ko se previše uzbuđuje zbog svega.

- Kod mene je sve u redu, kako je kod vas? - pitanjem je uzvratio Kadija, koji bi opet, kako kaže, isterao Srbe iz svog restorana:

- Opet bih isto uradio! - poručuje Kadija, koji je za podgoričke "Vijesti" doslovce izjavio:

Napišite da sam crnogorski nacionalista i da Srbi ne mogu da jedu kod mene - poručio je Kadija nakon čega je upitio niz pogrdnih naziva za sveštenike SPC.

Milo Kadija međutim, prijavio je večeras cetinjskoj policiji da je tokom dana dobio više pretećih SMS poruka. Policija je, kako je objavio portal Vijesti, preuzela mobilni telefon i karticu kako bi pokušala da utvrdi s kojih adresa su stizale preteće poruke.

Veselinka Rajkovićeva kaže da je s decom i njihovom verskom učiteljicom, u povratku iz posete manastiru na Prevlaci, svratila u restoran Kadmi u etno selu na Njegušima, ali im je prišao Kadija i rekao da za njih u tom lokalu nema obroka.

- Prvo smo pomislili da se šali s nama. On je, međutim, upitao monahinju da li radi za srpsku crkvu, na šta mu je ona kratko potvrdno odgovorila, da bi Kadija nakon toga kazao da za nas u restoranu nema hrane, jer je tu sve crnogorsko - navela je Rajkovićeva.

Opoziciona Nova srpska demokratija zatražila je da crnogorski državni tužilac reaguje na incident u mestu Njeguši.

- Stekli su se uslovi da vlasnik kafane Milo Kadija odmah bude uhapšen, jer je počinio krivično delo raspirivanja nacionalne i verske mržnje i netrpeljivosti – saopšteno je iz te stranke.

(I. M./ Foto: Vesko Belojević / Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gresha

    30. jul 2012 | 13:14

    Sto mu nisu dosli par mangupa iz Bgd pa da vidim da li bi i njih izbacio... Trebaju malo navijaci da ga posete, recimo Radovi !!!

  • suzana josic petrovski

    30. jul 2012 | 12:18

    a od koga to postadose crnogorci

  • Toxic

    30. jul 2012 | 12:16

    Ne nisi ti crnogorac ti si ustasa,ma da pola crne gore su ustase sramite se izdajnici crnogorski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA