Ilija (6) boluje od RAKA PLUĆA, mora HITNO na lečenje u Francusku, a samo mi mu možemo pomoći!!

- Želeli smo da izbegnemo javno traženje novca, da sve ostane u krugu porodice, ali je suma ogromna, a vremena je sve manje - kaže detetov otac Darko

  • 8

Ilija Jeremić (6) iz Beograda boluje od malignog tumora pluća, zbog čega mora hitno da nastavi lečenje u Klinici za onkologiju "Gustave Roussy" u Francuskoj.

Telefone u ruke: SMS 329 pošaljite na 3030 i pomozite malom Nemanji da pobedi tumor na mozgu

U tu svrhu njegova porodica moli građane da im pomognu u prikupljanju 250.000 evra za operaciju i zračenje koja treba da se sprovedu u ovom vodećem centru za istraživanje kancera na svetu.

- Želeli smo da izbegnemo javno traženje novca, da sve ostane u krugu porodice, ali je suma ogromna, a vremena je sve manje. Ilija se trenutno nalazi na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić", gde mu je u februaru i dijagnostikovana bolest.

- Naši lekari su rekli da se oni ne bi usudili da ga ovde operišu, ali smo zbog visokih troškova lečenja rešili da prvu fazu, hemioterapiju, sprovedemo kod nas - ispričao je za Telegraf dečakov otac, Darko Jeremić.

U francuskoj klinici nedeljama već čekaju na prijem ovog malenog pacijenta, a paralelno sa prikupljanjem novca sređuje se sva potrebna dokumentacija za Ilijin odlazak u inostranstvo.

- On je dobro, veseo je dečak, pun života i energije! Naočit je, krupan za svoje godine i lep, i najbitnije je da je bolest otkrivena na vreme - zaključio je Jeremić i naglasio da uskoro očekuju i aktiviranje SMS broja pri Humanitarnoj fondaciji "Budi human - Aleksandar Šapić".

U slučaju da možete da pomognete, račun je otvoren na ime Ilija Jeremić u Komercijalnoj banci.

Dinarski račun: 205-9011007136549-40

Devizni račun: RS35205903102411776125

SWIFT: KOBBRSBG

PayPal: www.paypal.me/ZAILIJU

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija

    4. jul 2017 | 16:30

    Bio sam na toj klinici u Parizu 2001godine kada mi se otac tamo lečio stvarno je najsavremenija klinika na svetu a mom imenjaku zelim da što pre ode tamo i da se sto pre vrati živ i zdrav♥♥♥

  • BALKANSKI_SPIJUN

    4. jul 2017 | 14:40

    Samo mi ?!??!?! A jarbol i fobtane..mi bi detetu pomogli da izadjemo na ulice i skinemo lopove ovako mu samo odmazemo jer ce zbog njuski iz 90tih ozdraviti i otici u nemacku

  • VukBgd

    4. jul 2017 | 16:40

    Molim vad za SMS broj hitno!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA