≫ 

Otac se pridružio bajkerskoj bandi da bi zaštitio ćerku: Uspeo je da izdrži tri godine, kad je hteo da izađe - počeo je pakao! (FOTO) (VIDEO)

Dve godine je otac pokušavao da nagovori ćerku da ostavi svog dečka, pre nego što se sa svojim sinom i sam pridružio bandi

  • 1

Jedan otac je preuzeo poprilično neverovatan potez kako bi svoju ćerku zaštitio od članova bajkerske bande i sam je postao pripradnik jedne, prenosi dailytelegraph.com.au.

Čuvari NE SMEJU DA UĐU u ovaj zatvor: Tu vlada najjezivija banda na svetu, a ovo su PRVE FOTOGRAFIJE odatle ikad (FOTO) (VIDEO)

Foto: Wikipedia/Roy Lister Foto: Wikipedia/Roy Lister

Stiven Patman je živeo običnim životom u predgrađu, kada je saznao da je njegova ćerka Kloi (19) započela vezu sa vođom ACT Rebelsa, Ali Bilalom.

Dve godine je pokušavao da je nagovori da ga ostavi, pre nego što se sa svojim sinom Krisom i sam pridružio bandi.

- Našao sam se u situaciji gde sam se pitao: "U šta sam se to dođavola upustio"? Mogao sam samo da sedim i da se pitam gde će moja ćerka završiti ili da im se pridružim - rekao je on.

Otac i sin su uspeli da izdrže u bandi oko tri godine. Odlučili su da napuste takav način života, ali to nije išlo baš glatko.

Gospodin Patman je rekao da se plašio za svoju bezbednost i da su ga članovi badne čak i uznemiravali. U više navrata je tražio da ostave njegovu porodicu na miru, a onda više to nije mogao da izdrži.

Otac i sin su stajali na jednoj strani ulice u gradu Kanbera, kada su im se suprotstavili članovi bande koji su bili u automobilu. Sin je ocu dao pištolj, a on je potom počeo da puca na auto.

U dokumentima na sudu je pisalo da je metak prošao kroz naslon za glavu vozača i prozore pozadi.

Čovek koji je upucan u kolima, bio je ranjen u uvo i pretrpeo je oštećenje sluha, prenosi dailytelegraph.com.au.

Nakon pucanjave, otac i sin su pobegli u nacionalni park gde su živeli godinu dana u jednom kampu.

Gospodin Patman se izjasnio krivim za ugrožavanje života i neovlašćenu upotrebu vatrenog oružja i sada čeka presudu.

Uprkos mogućnosti da završi u zatvoru, on ne žali što se priključio bandi. Njegova ćerka mu je rekla da njen dečko više nije deo tog sveta.

- On tvrdi da je napustio takav način života i nadam se da je iskren, jer se brinem za život svoje ćerke - rekao je ovaj otac.

Fotografije i video pogledajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polat

    6. jul 2017 | 11:59

    Rizikovati zivot drugog djeteta I sebe zbog gluposti cerke je jos veca glupost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA