≫ 

Ruskinja Ana razočarana Hrvatskim primorjem i nije jedina: Na fotografijama je sve lepo, a u stvarnosti...

Mlada majka Ana Jaroš, koja je u Hrvatskoj bila više puta, do sada je, kaže bila veoma zadovoljna, ali da je ove godine veoma razočarana

  • 69

Ruski turisti nezadovoljni su Hrvatskom ponudom ovog leta i kažu da je lošija u odnosu na prethodnu i da liči na "lepo pakovanje neukusnih bombona", preneo je portal Index. hr.

Vratiš se u rodnu zemlju i požališ istog trena: Čuveni hrvatski kuvar neprijatno se iznenadio kada je došao kući na odmor (FOTO)

Mlada majka Ana Jaroš, koja je u Hrvatskoj bila više puta, do sada je, kaže bila veoma zadovoljna, ali da je ove godine veoma razočarana.

- Hrvatska je u 2017. godini kao lepo pakovanje neukusnih bombona - kaže Jaroš, dodajući da je na fotografijama sve lepo, a da su u stvarnosti apartmani užasni, plaže pretrpane, a usluga u kafićima loša.

Smatra da bi sve to bilo i u redu kada ne bi bilo toliko skupo.

Foto: Wikipedia/August Dominus Foto: Wikipedia/August Dominus

Ipak, ruska turistkinja je otkrila koje su, po njenom mišljenju, prednosti Hrvatske.

- Kao prvo, kafa i kokteli u kafićima su ukusni, kao drugo, detetu se sve jako sviđa, kao treće, zbog mora se isplati pretrpeti sve probleme - navela je.

Polina Koroljkova u Hrvatsku dolazi svake godine, ali napominje da "u Hrvatskoj postoje pretrpana i ne baš čista mesta".

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Upravo zato izbegavamo plaže u velikim gradovima, ne samo u Hrvatskoj, već svugde. U Hrvatskoj nisam videla ni jednu prljavu betonsku plažu, iako sam obalom prošla nekoliko puta i bila na petnaest ostrva. Što se tiče cena, cena trajekta, posebno ako ste sa automobilom, restorana visokog kvaliteta. Apartmani su primereni svojoj ceni. Nisu jeftini, ali su dobri… - ističe Koroljkova.

Za nju Hrvatska ne ostavlja utisak zemlje koja je skuplja od susedne Crne Gore, koja je, navodi, puno prljavija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kristijan

    6. jul 2017 | 11:06

    Srbi ljubomormi sto nemaju more. Nista novo

  • Hrvoje

    6. jul 2017 | 12:37

    Pravoslavci nemojte dolazit ako vam ne paše , u čemu je problem ???? I onako niste u Lijepoj Našoj dobrodošli gosti ! A ove godine slijedi rekorda turistička sezona , dovoljno je pola Njemačke da dođe , a doći će jer je otpala Turska i severna Afrika ... pa ima da padne rekord od prihoda , najmanje 10 milijardi Eura ! Tako da nam pravoslavci ni netrebaju !>

  • Teslina naslednica

    6. jul 2017 | 12:12

    Ja lepo odem u Neum, kada se probudim tetka Resida vec spremila dorucak i skuvala kafu, posle dorucka igem na plazu, u 15h. idem nazad na rucak pa ponovo na plazu, uvece svi skupa idemo na veceru i uopste nemam primedbe i molim se Bogu da tetka Resida zivi jos najmanje 100 god. i bas me briga kako je u Hrvatskoj i C.G.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA