MUP: Auto-škola koju je Stefanović posetio je bila u vlasništvu ubijene žene, a ne njenog supruga

Ministarstvo unutrašnjih poslova je prinuđeno da još jednom reaguje

  • 2

Mreža Žene protiv nasilja i Autonomni ženski centar oglasili su se večeras saopštenjem u kojem su bez ikakvih prethodnih provera izneli paušalne ocene i neistinite tvrdnje na račun ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića i direktora policije Vladimira Rebića.

Monstrum koji je ubio ženu u Centru za socijalni rad, skočio pod voz! Horor na Tošinom bunaru

Ministarstvo unutrašnjih poslova je prinuđeno da još jednom reaguje i podseti javnost da su ministar Stefanović i direktor Rebić u januaru 2016. godine posetili auto-školu u vlasništvu juče ubijene O. L. koja je žrtva porodičnog nasilja, a ne njenog supruga koji ju je ubio.

U trenutku ove posete, u januaru 2016. godine, njen suprug i nasilnik M. L. se već izvesno vreme nalazio na odsluženju dvogodišnje zatvorske kazne, upravo zbog nasilja u porodici, koju je odslužio tek pre dva meseca.

Zbog ovakvih grubih neistina iznetih u javnost očekuje se izvinjenje Mreža Žene protiv nasilja i Autonomnog ženskog centra.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđije Đorđev

    6. jul 2017 | 22:53

    Obojica su izuzetni policijski expdrti.

  • prjatelj čoveka

    7. jul 2017 | 12:02

    I zašto je to sada bitno ko je bio vlasnik.?Zar nije bitnije,zašto je policija i država tu zakazala da nedođe do nesreće!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA