≫ 

ISIS GA JE ZAROBIO, A ONDA JE POSTAO NJIHOV RATNIK: Sada poručuje da za Evropu dolaze krvavi dani (FOTO)

Njega su sirijske snage oslobodile tokom borbi u Raki, a on je po oslobađanju dao intervju u kojem je najavio krvave dane u Evropi

  • 8

Arsem je pripadnik Jazida, naroda kojeg su islamisti posebno proganjali prethodnih godina, a kojeg je ISIS zarobio i pretvorio u svog ratnika sa raketnim bacačem.

Lavićima kalifata ispirani mozgovi, uče se mržnji i žele da postanu bombaši-samoubice: Oni su postali tajno oružje džihadista!

Njega su sirijske snage oslobodile tokom borbi u Raki, a on je po oslobađanju dao intervju za ITV njuz, u kojem je najavio krvave dane u Evropi!

- Islamisti šalju dečake preko Turske u Evropu, da izvode terorističe napade. Rekli su mi jednom: "Ne brini. Spremamo veliki, veliki napad na Evropu. ISIS radi na tome" - otkrio je Arsem Ibraham.

On je ispričao da ISIS od dečaka pravi ratne mašine i bombaše samoubice, tako što im mesecima svakodnevno ispira mozgove, prenosi Independent.

- Svakog dana su nam puštali nove snimke samoubilačkih napada i govorili nam: "Pogledajte šta je ovaj brat uradio. Njega sad u raju čeka 70 devica i reka vina" - ispričao je Arsem.

Printskrin: itv.com Printskrin: itv.com

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polat

    7. jul 2017 | 12:15

    Neznam kojeg se to oni vjere I religije drze,ali tesko da ih cekaju device I dzenet posle samoubilackih napada gde stradaju nevini, TO U ISLAMU NE POSTOJI!!!

  • Miloš

    7. jul 2017 | 12:06

    Zar alkohol nije zabranjen? Kakvo vino?

  • Tara

    8. jul 2017 | 12:11

    Naravno da ce tamo stati rat kad su se svi njihovi prebacili po evropi sad ce ovde biti krvoprolica samo tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA