Stric seksualno zlostavljao devojčicu (11) u okolini Banjaluke: Ljubio je i dirao po intimnim delovima tela

Muškarcu se teret stavlja krivično delo polnog nasilja nad detetom, za koje je Krivičnim zakonom RS zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora

  • 4

Policija je u okolini Banjaluke uhapsila 42-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju 11-godišnju rođaku. Reč je o stricu devojčice koji je nakon hapšenja priznao zlostavljanje i određen mu je jednomesečni pritvor, pišu "Novosti".

"SILOVAO BIH 10 BEBA NA DAN, A UBIO NJIH 25": Pedofil slao bolesne poruke i skupljao jezive snimke, a dobio je sramotnu kaznu!

Muškarcu se teret stavlja krivično delo polnog nasilja nad detetom, za koje je Krivičnim zakonom RS zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora.

Kako saznaju "Novosti", celi slučaj otkriven je zahvaljujući školi koju je devojčica pohađala.

- Devojčica se poverila jednoj od nastavnica da je stric zlostavlja i ona je odmah o tome obavestila sve nadležne službe. Pokrenuta je istraga i uz pomoć socijalnih radnika, psihologa i drugih stručnih lica žrtva je otkrila da je stric zlostavljao. Utvrđeno je da nije bilo obljube, već da je osumnjičeni devojčicu ljubio i dodirivao po intimnim delovima tela - kaže izvor blizak istrazi.

Istragom je rukovodilo Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, a nakon što je prikupljeno dovoljno dokaza o zlostavljanju devojčice stric je uhapšen.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Tokom kriminalističke obrade priznao je nedelo i protiv njega je podnesena krivična prijava. Na predlog tužilaštva Okružni sud u Banjaluci odredio mu je jednomesečni pritvor i od tada se nalazi iza rešetaka KPZ Banjaluka na Tunjicama. U cilju zaštite maloletne žrtve u policiji i tužilaštvu nisu želeli da otkrivaju identitet osumnjičenog, ni detalje slučaja.

Nasilnik živeo u komšiluku

DOBRO obavešteni izvor "Novosti" kaže da je devojčica zlostavljana u svojoj kući, u koju je osumnjičeni često navraćao, jer i sam živi u komšiluku.

- On je iskorišćavao trenutke kad su roditelji žrtve bili odsutni i sam je dolazio u posetu devojčici koju je u tajnosti zlostavljao - pojasnio je izvor iz policije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coco

    8. jul 2017 | 02:51

    UVedite srmtnu kaznu za ovakve sta vise cekate . Sirota deca stradaju vise danas od ovakvih nego od nato bombi koje im nisu ni rod niti ih videli

  • Ona

    8. jul 2017 | 14:35

    Stalno čitamo ovakve jezive događaje i ubistva.Trebalo bi uvesti najstrožije kazne za sve zlikovce,da se ne provlače više sa lepim ponašanjem pa izađu vrlo brzo iz zatvora.Te gadove treba strpati u prdekanu i ostaviti da istrule.Nažalost,nesrećne i izgubljene osobe ne možemo vratiti.Nadam se da će se sudovi, ministri i nazovi institucije opametiti.

  • gago-su

    8. jul 2017 | 10:27

    nemoguce da roditelji bas nikad nista ne primete po decijem ponasanju. uostalom,pozalila se u skoli. pitanje je zasto ne roditeljima? sta ne stima? nemaju vremena za dete? nesto ne stima. toliko o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA