TRAGEDIJA KOD NIŠA: Turčin se uspavao i "mečkom" pokupio dedu i babu!

Gradimir S. (80) i njegova supruga Aleksandra (85) iz Beograda stradali u svom "jugiću" kada se u njih "mercedesom" na auto-putu zakucao turski državljanin Totkas D. (37)

  • 3

Beograđanin Gradimir S. (85) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 9.20 sati na auto-putu Beograd – Niš kod Aleksinačkih rudnika, dok je njegova osamdesetogodišnja supruga Aleksandra podlegla povredama u aleksinačkoj bolnici – saopštila je niška policija.

Nesreća se dogodila kada je nemački državljanin Totkas D. (37), svojim „mercedesom“ u sustizanju udario „jugo“ u kojem su se nalazili supružnici. Od siline udarca, „jugo“ se na autoputu okrenuo za 180 stepeni, a stvari i novac razleteli su se na sve strane.

Saša Dinčić, sekretar niškog Osnovnog suda saopštio je da je Totkas D. lišen slobode i priveden istražnom sudiji na saslušanje.

- Uviđaj na mestu udesa izvršio je istražni sudija Osnovnog suda Plana Rakonjac. Za sada smo utvrdili da je vozilo nemačkih registracija udarilo otpozadi u „jugo“, ali uzroci nesreće se tek utvrđuju. Vozač „mercedesa“ je podvgnut alko-testu koji je bio negativan – saopštio je Dinčić.

S obzirom na to da su istražni organi utvrdili da je u trenutku nesreće kočio samo vozač „juga“ a ne i „mercedesa“, ne isključuje se mogućnost da se Totkas uspavao tokom vožnje.

V.A.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    31. jul 2012 | 17:20

    Mozda se turcin uspavao a mozda na jugu nisu radila svetla ili stop svetla.85god i vozio kola...Svaka cast.

  • cairac

    31. jul 2012 | 21:35

    odmah u corku

  • berti

    22. februar 2013 | 17:12

    zalno za zivot ,ali verujte da putujem cesto puta taj autoput ,neznam dali u srbiju idu soferi na teknicki pregled retko um rade sva svetla ili kocnice no ako je kriv turcin ima zakon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA