≫ 

Ovo su imena mladića iz Srbije koji su optuženi za ubistvo Amerikanca na Zakintosu

Za napad na Amerikanca optuženo je sedam uhapšenih Srba i jedan Grk

  • 33

U poznatom grčkom letovalištu Laganasu, na jugu ostrva Zakintos, do smrti je pretučen Bakari Henderson (22) nakon sukoba dve grupe mladića u klubu.

OVAKO SU HAPSILI SRBE NA ZAKINTOSU: Oni su optuženi za ubistvo s predumišljajem! (FOTO) (VIDEO)

Očevidac ubistva na Zakintosu: Srbi nisu krivi. Amerikanac je flertovao sa devojkom i isekao je

Za napad na Amerikanca optuženo je sedam uhapšenih Srba i jedan Grk – barmen noćnog kluba na plaži Lagana, a njima će se suditi za ubistvo s predumišljajem.

Uhapšeni su Petrović Nemanja (18) , Stefan Stojanović (21) Miloš Senić (25), Miloš Ilić (18), Siniša Petrović (22), Nenad Jovanović (22).

Optuženi su za ubistvo, preti im najmanje po 10 godina robije.

Rodom su iz Novog Sada, Obrenovca, Beograda i Žitorađe, a na letovanje su krenuli autobusom iz Novog Sada, preko beogradske turističke agencije.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije je ranije saopštilo da su srpski državljani uhapšeni na Zakintosu preliminarno saslušani u policiji, a da će ih istražni sudija saslušati u utorak 11. jula.

U saopštenju se navodi da je privedene srpske državljane danas obišao počasni konzul Srbije na Kefaloniji Viktor Ruhas koji je razgovarao sa njima i načelnikom grčke policije na Zakintosu.

Pogledajte snimak hapšenja:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalija

    9. jul 2017 | 22:30

    Gde su ovi odrastali i živeli? Odakle im to da treba nekoga ubiti zbog nečijega krivoga pogleda i selfija? Ove treba maĉi od civilizovana društva jer su pokazali da nisu za civilizacije.

  • milos

    9. jul 2017 | 22:02

    Ako je tacno to sto se tvrdi u optuznici onda moraju "odrobijati " svoje. Sa druge strane ljudi mladi ako dobiju po 10 godina,kad izadju iz zatvora pola zivota proslo. Strasno ! Da li su to oni mislili da su u Srbiji pa mogu da ubiju nekoga , tata,mama,teca ,tetka, drug u vladajucoj stranci, u politici pa ce sve da "legne " i NIKOM NISTA .

  • Vlada

    9. jul 2017 | 21:42

    Kako vas nije sramota da optuzujete momke ? Prvo taj je posekao devojku i bio bahat a drugo od pada je poginuo. Pravda za momke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA