≫ 

Drugovi ubijenog Amerikanca sa Zakintosa imali su o njemu da kažu samo ovih 7 reči (VIDEO)

Henderson je diplomirao u maju na odseku za poslovnu administraciju Univerziteta u Arizoni

  • 60
Bakari Henderson Foto: Facebook/Bakari Henderson

Teksašanin Bakari Henderson (22), koji je u petak na smrt pretučen kod bara u Laganasu na grčkom ostrvu Zakintosu, nedavno je diplomirao, a prijatelji za njega kažu da je voleo zabavu i ležerno se ponašao, prenosi danas AP.

Očevidac ubistva na Zakintosu: Srbi nisu krivi. Amerikanac je flertovao sa devojkom i isekao je

Američka agencija navodi da su vlasti uhapsile osam osumnjičenih osoba, ali ne precizira koje su nacionalnosti, i dodaje da vlasti nisu objavile moguće motive napada.

Henderson je diplomirao u maju na odseku za poslovnu administraciju Univerziteta u Arizoni, a njegova porodica je saopštila da je on u Grčkoj radio na fotografisanju radi lansiranja jedne odevne linije.

- On je bio momak koji je stalno šetao po kampusu i sve je poznavao - tako Hendersona opisuje Ališa Vajt, njegova koleginica sa koledža, u izjavi za ostinsku televiziju KVUE.

Priantskrin: Youtube/24Video News Priantskrin: Youtube/24Video News

Hendersonov prijatelj Sem Hindsmen rekao ja za Ej-Bi-Si Njuz da je on "bio ležeran i veoma je voleo zabavu".

Grčki mediji su juče preneli da su osmorica napadača na Amerikanca na grčkom ostrvu Zakintosu osumnjičena za teško krivično delo grupnog ubistva s predumišljajem.

Od njih osam sedmorica su Srbi, a jedan mladić je Grk, koji je radio kao barmen noćnog kluba na plaži Laganas, ispred kojeg je ubijen 22-godišnji Afroamerikanac u tuči. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da mladići koji su privedeni u Grčkoj zbog ubistva americkog državljanina nisu od ranije poznati policiji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA