≫ 

Uhapšen još jedan Srbin na Zakintosu zbog ubistva Amerikanca

Ranije su uhapšena šestorica mladića iz Srbije, kao i jedan Grk i jedan Britanac srpskog porekla. Oni su u pritvoru i tokom dana bi trebalo da budu izvedeni na saslušanje pred istražnog sudiju

  • 17

Još jedna osoba uhapšena je zbog ubistva američkog turiste na Zakintosu. Kako prenose grčki mediji, u pitanju je "mlada osoba iz Srbije".

U toku je saslušanje Srba na Zakintosu povodom optužbi za ubistvo s predumišljajem!

Kako se navodi, policija ima snimke sa sigurnosnih kamera pomoću kojih je identifikovala devetog osumnjičenog za zločin, a nakon potrage on je uhapšen jutros.

Ranije su uhapšena šestorica mladića iz Srbije, kao i jedan Grk i jedan Britanac srpskog porekla. Oni su u pritvoru i tokom dana bi trebalo da budu izvedeni na saslušanje pred istražnog sudiju, javlja B92.

Svi su pod istragom za hotimično ubistvo, a preti im i maksimalna doživotnu kazna zatvora.

Bakari Henderson, iz Ostina u američkoj državi Teksas, pretučen je na smrt rano u petak ispred bara u Zakintosu u turističkom kvartu Lagana.

Okolnosti tuče nisu još jasni, jer se u javnosti pojavilo nekoliko verzija događaja.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realka

    11. jul 2017 | 12:03

    A vi ste mislili da su Grci bratski narod...samo da uzme lovu,i bacaju te sa liticom.Zao mi je ovih mladih ljudima iskreno se nadam da ce im Bog pomoci.

  • BRKA

    11. jul 2017 | 11:19

    Uhapdite sve srpske turiste idioti jedni a i mi svi u grcku ako tako nam treba toliko banja kod nas i planina za odmor dusu daje ali radise o prestizu koji ce bilje cista ljubomora u bolesnom narodu????

  • Sima

    11. jul 2017 | 11:57

    Nema nama spasa,samo uz rusiju inace cemo nestati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA