Policajac-manijak: Nisam mogao da odolim razgolićenim ženama!

Uhapšeni Marko M. (27) naveo da nije mogao da se suzdrži, jer su devojke koje su prolazile pored njega maltene bile gole. Osetio je nezaustavljiv poriv da ih dodiruje

  • 1

Pripadnik Uprave za obezbeđenje MZP-a Srbije Marko M. (27), koji je uhapšen zbog sumnje da je krajem jula na nedozvoljen način pretresao devojke u centru Beograda, bio je dodeljen grčkoj ambasadi. On je u policiji izjavio da nije mogao da odoli velikom brojku žena koje razgolićene prolaze pored ambasade.

On je sredinom prošlog meseca, uglavnom oko Studentskog trga, predstavljajući se kao policajac, presretao devojke starosti od 18 do 21 godinu, zaustavljao ih i pretresao dodirujući im intimna mesta. Policija je odmah krenula da radi na slučaju i uhapsila ga.

- Osumnjičeni je naveo da je gledao devojke i žene i birao kojoj će prići. On je naveo da nije mogao da se suzdrži, jer su devojke koje su prolazile pored njega maltene bile gole. Osetio je nezaustavljiv poriv da ih dodiruje  - naveo je izvor iz policije.

Isti izvor opisao je i način na koji je Marko prilazio svojim žrtvama: prvo bi ih zaustavio, predstavio se kao policajac, a potom zatražio da mu otvore torbu kako bi proverio da li ima droge.

-Kada bi to učinio, odvodio ju je u mrak ili neki haustor pod izgovorom da je uviđavan i da ne želi da je na ulici gledaju kao kriminalca. Nakon toga bi lampicom osvetljavao delove tela koje bi pipao. On je uglavnom dodirivao međunožja žena, ali i grudi. Kada bi se neka žrtva pobunila i upitala šta radi, on bi odmah malo povisio ton i izjavljivao da traži drogu, a pošto se žena buni, sigurno ima narkotike - navodi izvor.

Osumnjičeni je otkriven nakon što je sedam žena prijavilo da ih je muškarac obučen kao policajac  zaustavljao i dodirivao.

- Nakon prijava intezivirana je potraga i on je uhapšen. Policajci koji su ga uhapsili bili su u šoku jer je reč o kolegi koji je zaposlen u Upravi za obezbeđenje - rekao je izvor iz policije.

(I. M. / Izvor: Press / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA