BOLESNO: Učiteljica olovkom silovala trogodišnju devojčicu!

Slučaj je prijavila majka devojčice, koja joj se tokom kupanja požalila da je boli vagina. Ovo je već peti slučaj zlostavljanja dece u Nigeriji, a do sada nijedna osoba nije osuđena za takav čin

  • 0

Učiteljica Ojudu Berger iz Nigerije optužena je za silovanje trogodišnje devojčice olovkom!  Naime, čitav slučaj je prijavljen policiji onda kada je majka nakon vrtića devojčicu počela da kupa.

- Krenula sam da je kupam, međutim počela je da plače i da mi pokazuje gde je boli. Kasnije mi je objasnila da ju je učiteljica tog dana odvela u WC i da joj je gurala olovku u vaginu - priča majka devojčice. Odmah sam slučaj prijavila policiji, sutradan sam je odvela u školu kako bi mi pokazala osobu koja ju je zlostavljala.

Otac devojčice, koji nije bio u zemlji kada se čitav slučaj dogodio, prilikom povratka otišao je da razgovara sa učiteljicom optuženom za silovanje. Međutim, iako je učiteljica bila tu, direktor i ostali zaposleni su rekli kako je odsutna.

- Ova škola krije kriminalce, ne mogu da verujem da ovakve osobe rade sa decom - prokomentarisao je besni otac.

Ovo je već peti slučaj u Nigeriji gde su devojčice na ovakav način izgubile nevinost. Iako se slučajevi prijavljuju policiji, retko ko biva osuđen za zlostavljanja.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA