STRAVA U KNJAŽEVCU! Dečak polio benzinom i zapalio druga kome je dugovao novac!

J. M. (17) u kafani benzinom zapalio Martina Arsića (25), kome je dugovao 150 evra. Arsić prebačen u Beograd sa opekotinama drugog i trećeg stepena i trenutno se nalazi u kritičnom stanju. Mladiću je neophodno hitno presađivanje kože kao i transfuzija krvi. Dobrovoljni davaoci se mogu javiti na telefone 019/733-762, 064/88-55-634

  • 8

Maloletni Knjaževčanin J. M. (17) polio je sinoć benzinom i zapalio Martina Arsića (25), kome je dugovao 150 evra. Incident se dogodio u kafani na vašaru u Knjaževcu.

 

- Arsić i J. M. našli su se u kafani pod šatorom, na vašaru u Knjaževcu, kako bi maloletnik vratio 150 evra koje je dugovao Martinu – ispričao je za Telegraf očevidac dodađaja, koji je želeo da ostane anoniman.

 

- J. M. je, navodno, otišao do kuće da donese pare, ali se umesto toga vratio sa plastičnom flašom, punom benzina, kojom je polio Arsića, nakon čega ga je zapalio upaljačem.

 

 

Vatra je Arsića, koji je na sebi imao majicu i šorts, u trenutku celog zahvatila. Međutim, on je, naočigled više stotina posetilaca vašara koji nisu prišli da mu pomognu, uspeo da sa sebe strgne odeću koja je bila zahvaćena plamenom.

 

- Moj sin je zadobio opekotine drugog i trećeg stepena. Više od 70 odsto njegovog tela je pod opekotinama. Lekari su mi kazali da je trenutno van životne opasnosti, ali i da treba da bude podvrgnut hirurškim intervencijama presađivanja kože - izjavila je za naš portal vidno uznemirena Slađana Arsić, Martinova majka.

 

 

 

J.M je posle nesreće pobegao, ali kako saznajemo policija ga je ubrzo našla i privela na ispitivanje.

 

Martin Arsić je, nakon ukazovanja prve pomoće u Knjaževcu, prebačen u Ćupriju, a odatle je transportovan u KBC u Beogradu.

 

Prema poslednjim informacijama, kako saznajemo stanje Arsića se pogoršalo i mladić se nalazi u kritičnom stanju. Mladiću su u ovom trenutku neophodni dobrovoljni davaoci krvi kao i hitno presađivanje kože.

 

Prijatelji maloletnog Arsića traže dobrovoljne davaoce :"Potrebni donatori kože za Martina Arsića Arsu… Uzima se mali deo kože sa butine koji kasnije zarasta i nema nikakvih ožiljaka. Javite se na sledeći broj 019/733-762, 064/88-55-634

 

G. S.

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ania

    5. avgust 2012 | 11:02

    Vise stotina posjetilaca nije prislo da pomogne, ali se sigurno nasao neki debil da sve to snimi i postavi na YouTube. Krv sigurno isto niko dobrovoljno nece dati, jer od toga niko nista ne moze da zaradi. Kakva je ova nasa ljudska rasa postala, najbolje sto mozemo da ocekujemo je smak svijeta, da nas nesto sve do zadnjeg potamani i da posle nas samo kaktusi rastu. I kaktusi imaju vise duse i morala vec "ljudi". Mladicu ipak zelim brz i uspjesan oporavak.

  • sasa

    5. avgust 2012 | 21:21

    tako i treba sa lihvarima i zelenašima. Niakakv donor neću biti već naprotiv...potpisujem peticiju za oslobadjanje izvrpioca

  • cvele

    5. avgust 2012 | 12:30

    jel potreban donator koze?Ako treba kome da se obrate dobrovoljni davaoci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA