PORODICA ZARUBAC: Ne krivimo sveštenika što nam je ubio sina!

"Nešto se moralo dogoditi, pa da otac Branislav to uradi. Mi njega ne krivimo ni za šta. Nebojša se lepo slagao s njim, tražio je od nas da mu poklonimo stilsku fotelju", kaže Miloš Zarubac, otac ubijenog štićenika centra za odvikavanje od droge u blizini Loznice

  • 42

Miloš Zarubac, otac Nebojše Zarupca, koga je metalnom šipkom ubio sveštenik Branislav Peranović, kaže u ekskluzivnoj izjavi za Telegraf da ne krivi Peranovića za tragediju koja se desila njegovom sinu!

- Metode koje su se tamo primenjivale nisu bile tako jake. Znali smo za lopate, ali se Nebojša sa sveštenikom Branislavom jako lepo slagao. Bio je kod kuće pre 5 dana i baš nam je lepo pričao o njemu - počinje priču za Telegraf ucveljeni otac.

Nebojša Zarubac bio je zavisnik od droge više od 20 godina. Otkako je otišao na lečenje u Jadarsku Lešnicu, u blizini Loznice, Nebojši je bilo bolje. Povećala mu se kilaža, a prestao je i da uzima narkotike.

- Moja ćerka je posredovala da ode baš tamo. U ovih devet meseci on se stvarno divno slagao sa sveštenikom, toliko da je tražio da mu poklonimo jednu stilsku fotelju. Imali smo u kući jednu fotelju od punog drveta, jako skupu. Nebojša je insistirao da je poklonimo ocu Branislavu zbog svega što je za njega uradio - iskren je Zarubac.

Otac kaže da porodica, iako potresena gubitkom sina, ne krivi Peranovića za to što je uradio.

- Nešto se moralo dogoditi, ne znam šta, pa da on to uradi. U svakom slučaju, mi njega ne krivimo ni za šta. On nas nije terao da dođemo tamo, nego smo mi jurili njega - kaže Miloš Zarubac za naš portal.

(Milica Stojanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaa

    7. avgust 2012 | 13:22

    To što je sveštenik, ništa ne menja. Na vešanje.

  • Koletzki

    7. avgust 2012 | 13:30

    To je onaj sto je prvo pricao u u javnosti da nije dozvolio batinanje, a onda se uskoro pojavio snimak gde on licno batina sticenike.... I vi ga ne krivite. Bozeeeeeeee!!!! Nije ni cudo sto vam je dete poslo put droge....! Nek pociva u miru.

  • marina

    7. avgust 2012 | 13:53

    Bravo roditelji!!! Svaka vam cast roditelji!!!! Ubio vam je sina a vi sta? Pricate o stilskoj skupoj fotelji? Jos jednom BRAVO!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA