TRAGEDIJA U BOGATIĆU: Čitav dan pio, pa ubio braću Mihajla (5) i Vladimira (11)

Ivan J. (24) kolima je pokosio dečake a njihovom ocu naneo teške telesne povrede najverovatnije pod dejstvom alkohola. Očevici kažu da je pre kobne vožnje čitav dan proveo u kafani

  • 12

Vladimir Danojlić (11) i njegov brat Mihajlo (5) iz Bogatića, pored Šapca, poginuli su kad ih je ispred kuće pokosio automobil, koji je pod dejstvom alkohola vozio Ivan J. (24) iz Glogovca. Konobarica iz lokalne kafane kaže da je Ivan J. sa društvom pio čitav dan, a zatim seo u automobil.

Nesreća se dogodila u sredu u 21.40 sati u Ulici Bogoljuba Danojlića, kada je Ivan J. prednjim delom vozila "pežo 405" udario u pešake koji su se kretali kolovozom.

Tom prilikom deca su poginula, dok je njihov otac Stevan Danojlić teško povređen. U kući Danojlića juče su se skupili rodbina i prijatelji kako bi sa porodicom podelili bol.

- Majka Marina samo leži u svojoj sobi, u koju svakih sat vremena ulaze lekari. Jeca i gleda u prazno, a onda počne da gubi vazduh i da se guši. Doktori joj daju lekove koji joj pomognu na sat-dva. Još nije svesna svega. Bojimo se da će joj kad shvati, pući srce - priča rođaka kroz suze.

Jedan od komšija porodice Danojlić video je ceo događaj, ali, nažalost, nije mogao da pomogne.

- Vozač "pežoa" je sleteo s puta i najpre udario Vladu, a onda je Mihajla odbacio tako jako da je dete odletelo nekoliko metara! Potom je udario i oca Stevu. Dotrčao sam, dodirnuo Vladinu ruku i shvatio da nema puls. U tom haosu okrenuo sam se i video Stevu koji je, obliven krvlju, šapatom ponavljao: 'Dajte mi moju decu'. Poslednjeg smo našli Mihajla. Udarac ga je odbacio daleko u šiblje - priča komšija.

On dodaje da je vozač uspeo da izađe iz kola, uđe u obližnje dvorište i opere se na česmi.

- Videli smo da leži ispod klupe uz put. Delovao je totalno pijan. Kad smo mu prišli, počeo je da zapomaže: 'Ubio sam decu, sad vi ubijte mene' - priča on.

Konobarica, koja je htela da ostane anonimna, kaže da je Ivan pre tragedije ceo dan pio u kafani s društvom.

- Posluživala sam ih od prepodneva, a tek oko 22 sata oni su se razišli. Videla sam Ivana kako pijan ulazi u kola - ispričala je ona.

(M. S. / Izvor: Kurir / Foto: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Werica

    10. avgust 2012 | 12:49

    Hoce li jedan jedini dan proci bez ovakvih i slicnih vesti?!?!? Aman ljudi, DOZOVITE SE PAMETI, nevini zivoti se gase zbog vase nemarnosti, bezobrazluka, neodgovornosti prema sebi, ali i prema drugima!Dokle vise?!?!?

  • Dani

    10. avgust 2012 | 08:56

    Tuga... Veca tuga ne moze postojati...

  • Dani

    10. avgust 2012 | 09:00

    Tuga... Veca tuga ne postoji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA