TRAGEDIJA U SISKU: Majka izbola nožem petogodišnju kćerku i muža na spavanju

Ona je u žestokom napadu iskoristila više noževa jer joj je suprug, štiteći kćerku, oteo nekoliko njih, ali se ona vraćala po druge

  • 0

Psihički rastrojena žena (35) iz Siska privedena je nakon što je nožem izbola muža i petogodišnju kćerku dok su spavali.

Devojčica je, nakon tročasovne operacije, u kritičnom, ali stabilnom stanju i oporavlja se u sisačkoj bolnici od višestrukih uboda. Siloviti udarci nožem detetu su polomili rebra i oštetili pluća.

Suprug (44) zadobio je posekotine i manje ubode i oporavlja se u bolnici.

Tragedija se dogodila jutros oko 4.30 sati u stanu u sisačkom kvartu Zeleni breg.

Komšije su ispričale da ih je probudila dečja vriska, te da se ubrzo na stepeništu pojavio i otac noseći devojčicu, koju je preuzela jedna od komšinica i odnela je ispred zgrade.

Muž je za to vreme držao kvaku od ulaznih vrata stana da se žena s nožem ne bi probila napolje. Hitna pomoć i policija došli su veoma brzo. Policajci su uspeli da primire majku, koja je bila samo u donjem rublju, sva krvava.

Ona je u žestokom napadu iskoristila više noževa jer joj je suprug, štiteći kćerku, oteo nekoliko njih, ali se ona vraćala po druge.

Porodica je, kako je ispričao otac povređenog supruga, primetila da bolest njegove snahe više nije pod kontrolom, zbog čega su tražili da joj se pomogne, javili su hrvatski mediji.

(Telegraf.rs / Izvor: Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA