PRIJAVITE TELEGRAFU: Rešeno 10 vaših problema, akcija se nastavlja!

U okviru akcije uspešno smo apelovali na nadležne organe da reše probleme čitalaca - od saniranja rupa do stopiranja rada na crno. Javite se redakciji, a mi ćemo pokušati da vam pomognemo ili da vas informišemo o mogućim rešenjima problema

  • 1

Akcijom "Prijavite problem" Telegraf.rs je do sada uspešno apelovao na nadležne i tako pomogao u rešavanju deset vaših problema!

Akcija Telegrafa se nastavlja, s obzirom na to da se, nakon prvih pozitivnih rezultata, naši čitaoci javljaju u još većem broju.

Ukoliko i vi imate neki problem, ne morate se više osećati bespomoćno! Javite se redakciji, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da vam pomognemo ili da vas informišemo o mogućim rešenjima problema.

Našoj redakciji je, primera radi, putem naloga na Tviteru, tag #prijavitelegrafu, prijavljeno ometanje saobraćaja zbog veće rupe na putu u Ulici Pere Ćetkovića na Karaburmi. Oštećenje puta uredno je prijavljeno gradskim vlastima, ali je intervencija izostala uprkos obećanjima.

Građani su rupe obeležili najlonskim kesama kako bi vozačima skrenuli pažnju na opasnost. Međutim, posle akcije Telegrafa.rs oštećenja su odmah sanirana.

Podsetimo samo na neke od akcija koje smo do sada pokrenuli i uspešno naterali nadležne da reaguju:

USPELA AKCIJA TELEGRAFA: Deda Nikola sklonjen s ulice!

PUN POGODAK: Stranke podržale akciju Telegrafa o zaštitnim ogradama na beogradskim mostovima! 

USPELA AKCIJA TELEGRAFA: Sanirane rupe u Ulici vojvode Stepe! 

VELIKA POBEDA TELEGRAFA: Gazda "Bamirona" po hitnom postupku zapolsio vozače koji su radili na crno! 

USPELA AKCIJA TELEGRAFA: Umesto opasnih rupa na uglu Golsvortijeve i Kičevske postavljeni kontejneri! 

Sve informacije možete da nam šaljete na imejl prijavi@telegraf.rs ili da nas zovete na broj telefona 011 209 68 47 od 10 do 16 sati svakog radnog dana. Takođe, na Tviteru možete predstaviti problem sa kojim se suočavate koristeći tag  #prijavitelegrafu  ili nam se obratite na našem nalogu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    28. avgust 2012 | 09:51

    Super je ova akcija, ja pišem vezano za problem Senzorna integracija. Veliki problem u Srbiji je pojam Senzorne integracije, senzorno integrativne terapije, obučenih SI terapeuta i adekvatno opremljenih senzornih soba. Pitanje je slabo zastupljeno u medijima, odnosno na pogrešan način se predstavlja. Više o tome u grupi ttps://www.facebook.com/groups/374662629257826 , a ako je potrebna neka dodatna informacija stručnjaci iz Centar Csper su na raspolaganju. Ovo je problem velikog broja roditelja čija deca imaju potrebu za ovom vrstom terapije. U nadi, da će ovaj komentar zainteresovati nekog od novinara da napiše prilog, makar u ovoj temi PRIJAVITE TELEGRAFU. Unapred hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA