SRAMOTA: Putnici ne mogu da se vrate iz Egipta, jer agencija nije platila dug!

Oko 170 putnika iz Srbije već satima čekaju na aerodromu u Hurgadi da se vrate u zemlju, jer turistička agencija "Triniti" nije izmirila dugovanja prema kompaniji "R Kairo", sa kojom je potpisala ugovor o čarter letu

  • 2

Na aerodromu u egipatskom letovalištu Hurgada 174 putnika iz Srbije čekaju da se vrate u zemlju, pošto turistička agencija "Triniti", koja je potpisala ugovor o čarter letu sa egipatskom kompanijom "R Kairo", nije izmirila dugovanja.

Kako javlja Radio-televizija Srbije, na aerodromu u Hurgadi ne čekaju samo putnici te, već i nekoliko drugih agencija koje su uredno platile troškove prevoza, ali kako je "Triniti" nosilac čartera i zakupac aviona, i njihovi putnici čekaju na aerodromu.

RTS prenosi da se radi na rešavanju tog problema i da će državljani Srbije u toku noći stići u Beograd, a da će najverovatnije agencije solidarno platiti troškove kako bi se problem rešio.

(M. S. / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    19. avgust 2012 | 21:08

    Ponavlja se kao od prosle godine,ista prica.Sve takve neozbiljne agencije treba pocepati od kazni i zabranu licence dozivotno za tu vrstu posla

  • mare

    20. avgust 2012 | 06:14

    smradovi jedni. ta jebena agencija se non stop reklamira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA