OBDUKCIJA: Zarubac umro od batina!

"Smrt Nebojše Zarupca nastala gušenjem, gutanjem želudačnog sadržaja. Povraćao je zato što je udaran do iznemoglosti, više od 10 puta tupim predmetom u glavu", piše u nalazu obdukcije

  • 1

Prema nalazu obdukcije štićenik centra za odvikavanje od droge "Sretenje" Nebojša Zarubac (39) ugušio se od povraćanja, koje je nastalo kao posledica mnogobrojnih udaraca tupim predmetom u glavu.

Ovo je, 18 dana posle tragičnog događaja u Jadarskoj Lešnici, najsigurniji dokaz da je Zrubac ubijen, a ne da je umro od narkotika, kako su tvrdili neki od svedoka. Skoro je izvesno da je krivac za smrt Nebojše Zarupca sveštenik Branislav Peranović, koji je za ovo delo i osumnjičen i u pritvoru čeka podizanje optužnice.

Kako prenosi dnevni list "Press", u konačnom zapisniku obdukcije doslovce piše da je smrt Nebojše Zarupca nastala gušenjem, gutanjem želudačnog sadržaja. Povraćao je zato što je udaran do iznemoglosti, više od 10 puta tupim predmetom u glavu.

(M. S. / Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • propevace

    24. avgust 2012 | 01:05

    Sad cemo da vidimo da li su Keba i Mrvica samo dovezli Nebojsu ili su mu bas oni naneli onih 50-100 udaraca po glavi i telu. Zelim da vasi potomci dozive smrt kakvu ste priredili Nebojsi!!! A Bozija pravda je najbolja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA