AFERA AGROBANKA: Petoro u pritvoru i petoro u kućnom pritvoru

Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo naredbu o proširenju istrage protiv odgovornih lica u "Agrobanci" zbog odobravanja kredita povezanim pravnim licima u okviru "Habit sistema"

  • 0

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević kaže da je završeno saslušanje deset osoba u predmetu "Agrobanka" i da je doneta naredba o sprovođenju istrage.

Radisavljević je rekao da je, nakon saslušanja osumnjičenih, Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo naredbu o proširenju istrage koja je pokrenuta 10. avgusta protiv odgovornih lica u "Agrobanci" zbog odobravanja kredita povezanim pravnim licima u okviru "Habit sistema".

Naredba o proširenju istrage doneta je protiv predsednika Izvršnog odbora "Agrobanke" Dušana Antonića, njegovog zamenika Slavoljuba Korićanca, člana Izvršnog odbora banke Bojana Zarića, direktora sektora rizika Vehba Papića i direktora pravnih poslova banke Bobana Labovića.

Tužilac je kazao da se naredba odnosi i na Radoslava Sekulića, Duška Sekulića, Dragomira Jovanovića, Borku Filipović, Milana Stefanovića, Bratislava Mihajlovića, Duška Šunjevarića, Dragovana Milinkovića, finansijskog direktora "Habitfarma" Nenada Maričića i direktorku "Habitfarma" Snežanu Paunović, koja je juče uahpšena.

- Želimo da istražimo sve sporne poslove "Agrobanke", jer to je jedini način da znamo istinu šta se događalo u peroidu od 2005. do 2011. godine - rekao je Radisavljević.

(D. Z. / Izvor: Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA