SKANDAL: Klint Istvud zapretio Obami klanjem! (VIDEO)

U svom govoru uperenom praznoj stolici, a namenjenom predsedniku SAD, Istvud za potpredsednika Džoa Bajdena rekao da je "kez na velikom telu"

  • 0

Holivudska legenda Klint Istvud šokirao je javnost kada se na konvenciji republikanaca na Floridi pojavio kao specijalni gost i održao govor obraćajući se praznoj stolici koja je trebalo da predstavlja predsednika SAD Baraka Obamu.

- Dakle, gospodine predsedniče, kako nameratave da ispunite data obećanja - rekao je Istvud stolici.

U svom govoru uperenom praznoj stolici, za koji mnogi kažu da je podsećao na bulažnjenje izlapelog starca, Istvud je predsedniku SAD pripretio i pokretom ruke koji asocira na klanje, a za potpredsednika Džoa Bajdena rekao da je "kez na velikom telu".

Zvezda serijala o prljavom Hariju napao je, kako prenose svi mediji, Obamu i zbog toga što se vozi predsedničkim avionom.

- Mogli biste da koristite avion. A ne taj gutač goriva sa kojim se vozikate po koledžima i pričate o studentskim zajmovima i sličnim stvarima - rekao je on.

- Ne mogu to da uradim - rekao je Istvud nekoliko puta praznoj stolici pored njega pretvarajući se da mu predsednik SAD govori da se nosi dođavola.

Istvud je republikanskog predsedničkog kandidata Mita Romnija nazvao "blistavim biznismenom".

Kada je neko iz publike uzviknuo čuvenu repliku prljavog Harija "Ulepšaj mi dan", Istvud je odgovorio: "Hajde", na šta je gomila povikala "Ulepšaj mi dan!".

Reagujući na šokirane komentare Istvudovih kolega i javnosti, iz Romnijeve kampanje poručeno je da je "nemoguće suditi o američkoj ikoni poput Klinta Istvuda kroz tipično političko sočivo".

Agencija AP, međutim, navodi da su Romnijevi pomoćnici iza scene primećeni kako se sa nelagodom vrte i prave grimase dok je Istvud držao govor.

U reakcije poznatih na Istvudov govor uključio se i sam Obama tvitom: "Mesto je zauzeto" i fotografijom na kojoj on sedi na stolici.

Pogledajte ovaj govor:

(I. M. / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA