ŠOKANTNO: Mladića oteli, silovali, mučili, pa ga naterali da pljačka

Mladića sa polomljenim rebrima izvukli iz bolnice, naterali ga u pljačku, uzeli mu plen, pa ga vratili na lečenje

  • 1

Somborci Miroslav S, Vanja T, Duško B. i maloletni N. D. uhapšeni su u Somboru zbog sumnje da su jednog mlađeg sugrađanina kidnapovali, tukli ga i primorali na razbojništvo. Miroslav S. i maloletnik se sumnjiče i za protivprirodan blud nad otetim, prenosi "Blic".

Osumnjičeni su upali su u kuću žrtve, vezali ga i tukli, dok se njih dvojica sumnjiče i za seksualno iživljavali nad njim. Somborac je zbog teških povreda i  preloma rebra završio u bolnici.

- Posle iživljavanja, žrtvu su izvukli iz bolnice. Pretili su mu da će ga ponovo tući ukoliko ne opljačka jednu radnju. Opremili su ga replikom pištolja i fantomkom i naterali ga da 22. avgusta, oko 21 sat, opljčka prodavnicu. Mladić je od radnice oteo pazar od 8.450 dinara, plen dao mučiteljima, koji su ga vratili u bolnicu - navodi izvor iz istrage.

Policija je identifikovala razbojnika, koji je otkrio bandu koja ga je terorisala.

(A. T. / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    2. septembar 2012 | 00:57

    kad cujes ovako nesto dojde ti da mu kidas prst po prst da ka seckas na komade ,.zaboravljas sve i postajes zver ...svaki dan isto sranj.. izgleda da fali zveri ....tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA