SUPRUGA STRADALOG PECAROŠA: Gledala sam ga kako pada u vodu i tone!

"Upecao je smuđa i dok mu je kolega Dragan pomagao i navlačio meredov na ribu, nešto se uplelo", priseća se supruga Milivoja Radosavljevića (78) koji je u ponedeljak uveče pao sa nasipa u Savu i nije više izronio

  • 0

Milivoje ni u jednom trenutku nije uspeo da izroni, a prvi su u pomoć pritekli ljudi sa obližnjeg broda, priča Mara, supruga Milivoja Radosavljevića (78) koji je nastradao prilikom pecanja u ponedeljak uveče kada je upao sa nasipa u Savu.

Njegovo telo pronađeno je juče oko 16.20 nedaleko od restorana "Belavista" na Ušću, gde se i utopio.

- Milivoje je pozvao kolegu pecaroša i zatražio je da mu pomogne da izvuče ribu. Upecao je smuđa i dok mu je kolega Dragan pomagao i navlačio meredov na ribu, nešto se uplelo – priča Mara.

Milivoje je zatim otišao iza ograde kako bi bolje video šta se dešava.

- U sledećem trenutku sam ga videla kako držeći štap, ispruženih ruku, pada u vodu. Na mestu odakle je Milivoje pao ostale su samo njegove papuče i to je sve čega se sećam - kaže Mara.

Prema rečima ćerke Marije Martinović, koja je juče podno Kalemegdana tragala za ocem, Milivoje je pre mesec dana preživeo tešku operaciju žučne kese.

- Lekari nisu prognozirali uspeh jer je žuč bila prepuna gnoja i bilo je pitanje života ili smrti. On je pobedio, ali je reka pobedila njega - priča Marija i dodaje da je njen otac strastveno voleo pecanje.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo, Foto: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA