SRBIN META BOMBAŠKOG NAPADA: Albanci hoće da nas uplaše!

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici na čiju kuću je bačena bomba Milan Jakovljević smatra da je razlog napada to što je on na čelu značajne institucije u severnoj Mitrovici

  • 1

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Jakovljević izjavio je da "ne zna motive noćašnjeg bombaškog napada na njegovu porodičnu kuću u Zvečanu" i da je uveren da meta ovog kriminalnog akta nije njegova porodica.

- Nemamo nesuglasice ni sa kim, ne bavimo se privatnim biznisom, ne dugujemo novac niti nama ko duguje i ne znam šta je razlog - rekao je Jakovljević i podsetio da su on i njegova supruga Dragica na čelu dve značajne institucije u severnoj Kosovskoj Mitrovici, Osnovnog suda i Zdravstvenog centra.

Ne isključujući mogućnost da je napad još jedan u nizu u cilju ukidanja srpskih institucija na severu KiM, on je podsetio da upravo Zdravstveni centar predstavlja najveći otpor tome.

- Nisam napadnut kao Milan Jakovljević već kao direktor Zdravstvenog centra - rekao je on i dodao da je u toku prepodneva u svom dvorištu napadnut i pretučen i sin uglednog Kosovskomitrovačkog hirurga dr Radimira Jankovića.

- Cilj napada na najuglednije lekare je da se oni zaplaše i da počnu da napuštaju ovaj prostor - rekao je Jakovljević.

Zamenik direktora ZC dr Milan Ivanović, preneo je stav zdravstvenih radnika na severu KiM koji osuđuju "bezuman čin napada pod okriljem noći, kukavički i treoristički na porodicu Jakovljević".

(S. S. / Foto: ZCKM )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simeon

    5. septembar 2012 | 18:47

    Neka ga zastite nekoliko od onih 1000 policajaca zagarantovanih rezolucijom 1244.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA