BEOGRADSKI ASFALT: Pucao na policajca prilikom hapšenja, zaglavio mu se metak u cevi!

Napadač je prislonio Škorpion na grudi policajca i pokušao da pucao u njega. Srećom, metak se zaglavio u cevi, a posle toga ga je udario oružjem nekoliko puta u glavu

  • 5

U Vojvođanskoj ulici kod broja 113 Dušan Boškov (33) iz Užica je automatskim pištoljem marke ''Škorpion'' udario nekoliko puta u glavu policajca Nemanju Jovića (38). 

Kako Telegraf saznaje do novog napada na pripadnika MUP-a došlo je tokom hapšenja. Prethodno je policijska patrola prilikom redovnog obilaska ovog dela Novog Beograda ugledala sumnjivu osobu, koja je pokušala da pobegne čim je videla policiju.

Kada ga je Jović sustigao, Boškov se okrenuo ka policajcu, izvadio ''Škorpion'' i uz reči: ''Sada ću da te ubijem!'', nekoliko puta povukao obarač. Srećom, metak se zaglavio u cevi, tako da ''Škorpion'' nije opalio.

Iako su bili ispunjeni uslovi, policajac nije upotrebio oružje. Ipak, pre nego što su mu stavljene lisice na ruke, Boškov je uspeo da udari ''Škorpionom'' policajca Jovića.

Boškovu je određeno policijsko zadrzavanje. Uz automatski pištolj ''Skorpion'' sa metkom u cevi, kod njega je pronađen još jedan pištolj sa pet metaka.

Istražuje se šta je uradio ili planirao da uradi sa oružjem.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sn

    7. septembar 2012 | 07:58

    Svaka cast policiji. Uspesan i brz oporavak povredjenom policajcu zelim. Na ovog drugog necu ni da trosim reci. Pravosudje saradjujte!

  • diggital

    7. septembar 2012 | 02:07

    pod HITNO vratiti smrtnu kaznu!

  • vlada

    7. septembar 2012 | 08:45

    Zasto ne pitate ljude ili neku anketu za smrtnu kaznu da li da se vrati ili ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA