MONSTRUM: Silovao devojčicu (7) - povredio joj creva i genitalije (FOTO)

Osumnjičeni Ko bio je u vezi sa devojčicinom majkom koju je upoznao putem interneta. Nakon što je priznao brutalni čin, u policiji je rekao kako je bio pijan i da mu je žao zbog svega, kao i da sada želi samo da umre

  • 1

Muškarac iz Južne Koreje, policiji poznat kao Ko (23) silovao je sedmogodišnju devojčicu nakon čega ju je odvukao do reke gde ju je ponovo napastvovao i tom prilikom povredio joj creva i genitalije. Naime, Ko je devojčicu napao u njenoj kući dok je spavala.

Prema navodima iz policije, osumnjičeni je bio u vezi sa devojčicinom majkom, koju je upoznao putem interneta. To veče, kako je rekao, popio je isuviše i nije mogao da se kontroliše.

- Nisam bio pri sebi, bio sam pijan, žao mi je što sam je povredio - rekao je Ko u izjavi u policiji.

Ubrzo nakon ovog čina, vest se proširila po svim korejskim portalima, a vlasti  su istakle da će posle ovog brutalnog čina što pre biti uvedena hemijska kastracija za pedofile.

Osumnjičeni je  priznao zločin i rekao kako mu je žao što je to uradio i kako sada želi samo da umre. Kasnije, policija je u stanu Koa pronašla diskove sa dečjom pornografijom.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA