Privedena dvojica zbog napada na hrvatske navijače!

Policija identifikovana dvojicu napadača koji su pretukli navijače rukometne reprezentacije Hrvatske u Novom Sadu

  • 24

Protiv Mladena R. (30) i Aleksandra D. (46), koji se sumnjiče da su sinoć, u Ulici Maksima Gorkog u Novom Sadu, napali petoricu državljana Hrvatske, biće podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje, saopštila je policija.  Njih dvojica sumnjiče se da su prilikom napada lakše povredili dvojicu hrvatskih državljana.

Do tuče naših navijača sa navijačima hrvatske rukometne reprezentacije, kako telegraf.rs nezvanično saznaje, došlo je kada se sukob iz kafića preneo na ulicu. Posle ovog incidenata strahovalo se da bi tuča mogla da se preseli i ispred dvorane SPENS, gde je Hrvatska, u 20:15, igrala meč protiv Španije u okviru druge faze Evropskog prvenstva u rukometu. Tamo se odranije okupio veći broj navijača "kockastih", ali je prema izveštajima dopisnika Telegrafa, stanje ipak bilo mirno, a policije, koja u velikom broju obezbeđivala prostor ispred dvorane, bila je, bukvalno, na svakom koraku.

Pripadnicima MUP-a je, kako nezvanično saznajemo, strogo zabranjeno da daju bilo kakva obaveštenja o eventualnim incidentima. Takođe, nepotvrđena je informacija da su gradom, po ulicama u neposerdnoj blizini SPENS-a, kružile manje skupine navijača Vojvodine koje su vrebale grupice hrvatskih navijača.

Kasnije, tokom utakmice, na parkingu pored dvorane oštećen je jedan automobil hrvatske registracije. Vlasnik automobila, koji je bio parkiran u Vojvođanskoj ulici, prijavio je da su mu na vozilu razbijena stakla, prednje i zadnje vetrobransko. O događaju je obaveštena policija, čija patrola je ubrzo došla na lice mesta, gde je napravila zapisnik.

 (Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    23. januar 2012 | 18:32

    Ivane ne pricaj gluposti....Neka ih tuku i treba, samo im vracamo..Zbog takvih sabana kao sto si ti Ivane imamo onog na vlasti koji popusta pred svima i ljubi im guzice dok oni gaze po nama...

  • ivan

    23. januar 2012 | 16:38

    ivane nosiš hrvatsko ime a tučeš po hrvatima zapitaj se malo jesi bia kad u splitu

  • Marko Murgić

    25. januar 2012 | 18:43

    kako smo vas tukli? ...jel vas ko taknuo kad ste bili na svijetskom prventvu u hrvatskoj ? ... mislim da nije nit sam cuo da vas je ko taknuo , cak ste pjevali ovo je moja kuca ziveo sam tu .... ni jedan incident nije bio ... koliko srba preko ljeta dodje u hrvatsku samo ... Hrvat sam imam 19 godina ... i volio bi da mogu doci u Beograd kad god hocu , al sve me strah da ne naiđem na budalu koja ce me ubiti jer sam Hrvat ... isto ko i ovi jadni ljudi ...dosli su bodriit svoju zemlju i svaka im cast na hrabrosti ... sto se mene tice , mislim da nikad necu u srbiju doci , jer ima previse seljaka i u srbiji i u hrvatskoj ... sto je jadno , nadasve ... pozdrav prijatelji ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA