Policajci sarađivali s dilerima Bombonicom i Tocilom!

Šest policajaca iz Mladenovca uhapšeno sinoć u akciji Sektora unutrašnje kontrole, zbog sumnje da su sarađivali s pripadnicima lokalne narko-grupe

  • 0

Šest policajaca iz Mladenovca uhapšeno je sinoć u akciji Sektora unutrašnje kontrole, zbog sumnje da su sarađivali sa pripadnicima lokalne narko-grupe koju su predvodili Milan Dimitrijević (25) zvani Bombonica i Mladen Novaković (30) zvani Tocilo, prenosi "Blic".

Njihovo hapšenje usledilo je nakon što je smederevska policija u aprilu i u julu ove godine otkrila mladenovačku narko-grupu, a oni su otkrili svoje veze sa lokalnim policajcima.

- Imena uhapšenih policajaca biće saopštena kada im bude određeno zadržavanje. Oni su trenutno na saslušanju, koje se odvija u prisustvu tužioca - kaže  izvor iz MUP Srbije.

Veze policajaca i dilera su od ranije poznate vrhu MUP-a, zbog čega je policiji u Smederevu poverena istraga o mladenovačkoj narko-grupi, koja je pod kontrolom držala tržište droge u Smederevu, Smederevskoj Palanci, Topoli i Aranđelovcu.

U aprilu ove godine, smederevska policija uhapsila je petoricu mladenovačkih dilera, predvođenih Milanom Dimitrijevićem i Milošem Ignjatovićem. Tri meseca kasnije u nastavku akcije uhapšeni su i Mladenovčani Miroljub Stepanović (30), Marko Milojević (32),  inače bivši zatvorski čuvar, kao i vođa cele grupe Mladen Novaković zvani Tocilo.

Tocilo je od ranije poznat policiji, jer je u oktobru 2008. godine hapšen zbog zelenašenja, koje je otkriveno kada je jedna njegova žrtva pokušala da se ubije zbog dužničkog ropstva. Osuđen je na četiri i po godine zatvora, ali je do pravosnažnosti presude pušten na slobodu.

Ponovo je uhapšen u oktobru 2010. godine kao vođa osmočlane grupe koja je pljačkala pumpe, menjačnice zlatare, transport novca "FTO sistema". Dok je na slobodi čekao pravosnažnost ove presude, ušao je u posao sa drogom i razgranao narko-mrežu po celoj Šumadiji.

(A. T. / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA