FILMSKA PLJAČKA NA NBG: Likovi s plavom perikom i dečijim kolicima oteli 2.5 miliona!

Naoružani razbojnici poprskali suzavcem radnika obezbeđenja EFG banke u Milutina Milankovića 34 na Novom Beogradu. Svedoci nisu bili sigurni da li je u toku prava pljačka ili snimanje nekog filma

  • 0

Pljačka novca izgledala je kao scena iz uzbudljivog akcionog filma!

 

Naoružani razbojnik s plavom perikom i crnim sunčanim naočarima, u pratnji pajtaša koji je gurao dečija kolica, poprskao je suzavcem radnika obezbeđenja EFG banke, ispred pošte u Milutina Milankovića 34 na Novom Beogradu, i oteo mu 2,5 miliona dinara!

 

Pljačka EFG banke dogodila se oko 11 sati u tržnom centru u bloku 23 na Novom Beogradu, u uskom prolazu između pošte i parfimerije "Lili". Razbojnici su čekali radnika obezbeđenja kada je sa novcem izlazio iz banke, kamuflirani u gužvi.

 

Kada se čovek s novcem približio ulazu u poštu, gurnuli su mu prazna dečija kolica pod noge, a onda potegli pištolje, poprskali ga suzavcem i dokopali se vreće s novcem.

 

Žena koja prodaje na obližnjoj tezgi kaže za Telegraf.rs da je bila zbunjena i da nije znala da li je u pitanju pljačka ili snimanje filma.

 

 

- Zatekla sam se s mužem i sinom baš pored pljačkaša! Jedan je imao plavu periku i crne sunčane naočare, a drugi je gurao prazna dečija kolica. Kada su prsnuli suzavac, i meni su na trenutak zasuzile oči, ali sam videla kada su oteli vreću i pobegli. Moj muž je bio u čudu i pitao je: "Da li se ovi zajebavaju?!" Ali, kada su iz banke u panici istrčali službenici i počeli da zovu policiju, sve nam je bilo jasno - kaže žena s pijace.

 

Policija je odmah po dolasku zatvorila pešački prolaz zbog skupljanja dokaza i uzimanja otisaka. Pljačkaši su uspeli da umaknu između solitera, ali policija na osnovu opisa dobijenog od očevidaca intenzivno traga za njima.

 

(A. T: / Foto : Marko Todorović)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA