TRENUTAK ISTINE: U kvizu priznala da je prostitutka - dečko je obesio! (VIDEO)

Nakon što je u peruanskoj verziji "Trenutka istine" priznala da prodaje telo za novac i da radi kao striptizeta, Brajan Romero Leiva je svoju devojku ubio, a zatim je, uz pomoć rođaka, sakrio u predgrađu Lime

  • 3

Učesnicu peruanske verzije kviza "Trenutak istine" dečko je drogirao, pretukao, a potom i obesio nakon što je u julu tokom emisije priznala da radi kao striptizeta i prostitutka, a ne, kako mu je govorila, u telefonskom centru.

Brajan Romero Leiva priznao je policiji da je ubio Rutu Taliju Sajas (19), tako što ju je prvo drogirao tabletama za spavanje. Nakon smrti nesrećne devojke, uz pomoć rođaka sakrio je njeno telo u predgrađu glavnog grada Lime 11. septembra.

Policija ga je uhvatila proteklog vikenda u poslednjem trenutku, na granici sa Ekvadorom, u koji je pokušavao da prebegne.

U vrlo neugodnom, ali izuzetno popularnom kvizu takmičari odgovaraju na intimna pitanja u zamenu za novac. Najveća nagrada za iskren odgovor na 21 pitanje je nešto malo manje od 15.000 evra. Sajas je odlučila da odustane na pet hiljada evra, ali je nepovratna šteta već bila načinjena.

Naime, Sajas su pitali da li bi se njeni roditelj posramili ako bi otkrili da je radila kao striptizeta i da je bila plaćena za uslugu seksa. Sajas je odgovorila da zapravo radi u striptiz baru kao plesačica i da je već davala seksualne usluge mušterijama.

U studiju su osim besnog dečka, bili i njeni roditelji - koji su bili potpuno izvan sebe od šoka.

Ovo nije prvi put da je kviz izazvao kontroverze. Kolumbijski šou je ukinut jer je jedna učesnica priznala da je unajmila muškarca da ubije njenog muža. Priznala je i da je povezana s korupcijom i krijumčarenjem droge, piše Jutarnji list.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novica

    27. septembar 2012 | 17:21

    A sta je trebalo da uradi? Da joj oprosti?

  • ducker

    28. septembar 2012 | 13:42

    Gledajte vedriju stranu. Otila je sa ovog sveta zadovoljena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA